DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit Pluvia’dan 10 dakikada 50 kilogram yağış drenajı

    Geberit Pluvia’dan 10 dakikada 50 kilogram yağış drenajı

    Genel mekanlar için ideal çözüm olan Geberit Pluvia Çatı Drenaj Sistemi, teknolojisiyle çatı drenajını daha güvenli hale getiriyor. Sonbaharda oluşabilecek ani su baskınları için yeni nesil teknolojisiyle öne çıkan Pluvia Çatı Drenaj Sistemi ile Geberit, 10 dakikada 50 kg yağışı drene ederek mevsimsel su baskınlarının önüne geçiyor.

     

    Son yıllarda hızla değişen iklim nedeniyle ani yağmurların yol açtığı su baskınlarıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu noktada da su baskınlarına karşı hazırlıklı olmak ve suyu hızlı tahliye etmek önemli… Bu farkındalıkla 1000-1500m2 ve üzerindeki yaşam alanlarında oluşabilecek ani su baskınlarına Geberit, son teknolojiyle cevap veriyor. Geberit, saniyede 12 veya 25 litre kapasiteli Pluvia çatı süzgeçlerinin kullanıldığı Pluvia Drenaj Sistemi ile su baskınlarının önüne geçiyor.

     

    Mevsimsel su baskınları için yeni nesil teknoloji Pluvia…

    Geberit Pluvia, en yoğun sağanak yağışlarda bile verimli ve güvenilir çatı drenajı olarak öne çıkıyor. Pluvia, sifonik çatı drenajı için konvansiyonel sistemlere göre daha az ürün malzemesi ve alan gerektiği için mekan planlaması açısından daha fazla tasarım özgürlüğü sağlıyor. Öte yandan 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebilen sistem, eğimli olmayan yatay boru hatlarıyla da maksimum alan kullanımı yaratıyor. Yoğun yağışlarda hızlı drenaj sayesinde çatıda suyun birikmemesine olanak tanıyan Pluvia, her türlü hava şartına uygunluğuyla öne çıkıyor.  En az 1000-1500m2 üzerindeki binalarda ideal çözüm olarak karşımıza çıkan Pluvia, konvansiyonel drenaj sistemlerine göre 7-8 kat daha hızlı drene etme özelliğiyle de su baskınlarının önüne geçiyor. Kendi kendini temizleme özelliği sayesinde tıkanıklığın önüne geçen Geberit Pluvia, darbelere dayanıklılığıyla öne çıkan HDPE borulardan tasarlanarak olası riskleri minimize ediyor. Çatıdan yer altı bağlantısına kadar tek bir sistemle çözüm sunan Geberit, çatı süzgeçleri, HDPE borular ve Pluvia askılama elemanlarını bir bütün olarak kullanmak gerektiğini savunuyor.

     

    Geberit, Pluvia sistemindeki tasarım ve malzemeye 10 yıl garanti veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.