DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GF Hakan Plastik 11 Mart’ta sıhhı tesisat ve tesisat ustalarının önemine dikkat çekiyor

    GF Hakan Plastik 11 Mart’ta sıhhı tesisat ve tesisat ustalarının önemine dikkat çekiyor
    08.03.2019
    A+
    A-

    GF Hakan Plastik, insan sağlığı için en önemli konuların başında gelen sıhhi tesisat ve güvenli sistemler kurulmasının aktörleri tesisatçıların Dünya Tesisat Günü’nü unutmadı. GF Hakan Plastik Yurtiçi Satış Direktörü Murat Üçer, 11 Mart Dünya Tesisat Günü için yaptığı açıklamada Dünya Tesisat Konseyi’nin 9 yıl önce başlattığı kutlamanın, sektörün gelişimi açısından dikkat çekici olduğunu söyledi.

     

    Murat Üçer; “Temiz suyun bina içerisine sağlıklı bir şekilde ulaşmasını; pis suyun güven içinde bina dışına çıkarılmasını sağlayan sıhhi tesisat ve uygulamalarını yapan tesisat ustaları bizim için çok önemli.  Konu, suyun doğru yönetilmesi olduğu için ehliyetli kişiler tarafından yapılması gerekiyor. GF Hakan Plastik olarak günümüz ihtiyaçlarına uygun, uluslararası normlara sahip ürünler geliştirip üretirken aynı zamanda bu ürünlerin uygulamalarının da doğru yapılması konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Hem kendi bünyemizde hem de bayilerimizle sıhhi tesisat ustaları ile bir araya gelerek eğitimler gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı ve uzun tesisat ömrü için uygun boru ve donatım malzemelerinin seçilmesi şart. Ürünlerin uygulaması ayrı bir uzmanlık alanı. Biz bu konuyu çok önemsiyoruz. Çünkü sunduğumuz ürünlerin performansı ve kalitesi, uygulamayı yapan tesisat ustalarının mahareti ile kendini gösterebiliyor. Bu nedenle tesisatla ile ilgili tüm gerçek kahramanların Dünya Sıhhi Tesisat Günü’nü kutluyoruz” dedi.

     

    Bu yıl Mekanik Tesisatçılar Dünyası Derneği (MTDD) tarafından ikincisi düzenlenen Dünya Tesisatçılar Günü Etkinliği’ne de sponsor olduklarını ifade eden Murat Üçer, “Tesisatçılar için bu özel günde, biz de konuyu verdiğimiz önemi tekrar vurgulamak istedik. MTDD ile Sürmeli Otel’de düzenlenecek etkinlikte yer alacağız. Ayrıca geçtiğimiz yıl da 11 Mart Dünya Tesisat Günü’ne dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz bir küçük yarışmamız olmuştu. Bu yıl da Kral FM’de sponsoru olduğumuz Gönül Dostu Şener programında özellikle tesisatçıların katılımını beklediğimiz bir yarışmamız var. Tesisatçı arkadaşlarımıza sabah 07.00-09.00 arasında programı takip etmelerini öneririm” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.