DOLAR 32,5837
EURO 34,8076
ALTIN 2412,215
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gordion AVM’den, valsli türkülü 29 Ekim kutlaması

    Gordion AVM’den, valsli türkülü 29 Ekim kutlaması
    31.10.2019
    A+
    A-

    Gordion AVM, Cumhuriyetimizin 96’ncı yaşını çok renkli bir organizasyonla kutladı. Dans gösterilerinden orkestra eşliğinde marşlar ve türkülere pek çok farklı etkinliğe sahne olan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, büyük ilgi topladı.

    ANKARA’DA 150’den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda çok özel bir etkinliğe imza attı.

    Program, Devlet Tiyatroları sanatçısı ve rejisörü Cahit Çağıran tarafından Nutuk’un okunmasıyla başladı. Akabinde Devlet Opera ve Balesi’nden 1 tenor ve 1 soprano sanatçısı seslendirdikleri türkülerle programa renk kattı. Cahit Çağıran da her türkü öncesi hem Cumhuriyet Bayramı’nın ruhuna uygun şiirler okudu hem de türkülerin hikâyesini ziyaretçilerle paylaştı.

    Modern Dans Topluluğu sanatçıları eşliğinde söylenen marşlara ve türkülere, seyirciler de büyük coşkuyla eşlik etti. Vals gösterisi ve 10. Yıl Marşı’nın okunmasıyla tamamlanan etkinlik, seyircilerden tam not aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.