DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Görünmez Kahraman: Basic Box Dresuar

    Görünmez Kahraman: Basic Box Dresuar
    28.07.2017
    A+
    A-

    Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor. Evlerinde, ufak dokunuşlar yapıp büyük farklılıklar yaratmak isteyenler için üretilen Basic Box Dresuar ile etkili sonuçlar alabilirsiniz.

    Mükemmellik detaylarda gizlidir…

    Hayatın yoğun tempsundan uzaklaştığımız, dinlendiğimiz ve kendimize ait özel alanların nasıl dekore edileceği yaşam kalitemiz açısından oldukça önemli durumda. Evlerinize alacağınız akseuarlar, yaşam alanlarınıza stil kazandırırken, işlevselliğiyle de işinizi kolaylaştıracak. Basic Box Dresuar ile eşyalarınız için yer açabilir ve dilediğiniz yere yakışabilecek yapısıyla, evlerinizde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ahşap rengiyle bulunduğu ortamı ısıtırken üç ayrı bölmesi sayesinde farklı ihtiyaçlarınıza cevap verebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.