DOLAR 32,4873
EURO 34,7668
ALTIN 2490,144
BIST 9533,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE’den kişiye özel duş deneyimi için sezgisel kontrol

    GROHE’den kişiye özel duş deneyimi için sezgisel kontrol
    04.07.2017
    A+
    A-

    Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi


    GROHE SmartControl, sunduğu akıllı duş kontrolü yelpazesine eklenen yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle, “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini, Nisan ayı itibariyle daha da çok yönlü hale geliyor. Su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alan sistem, su yeniden açıldığında bunu yeniden hatırlıyor. Şık duvar üstü modelin yanı sıra, genişletilen yelpaze aynı zamanda sıva altı montaj için ankastre bir modeli de içeriyor. Akış yüzlerinin yanı sıra SmartControl ankastre ünitelerde beyaz renk seçeneğini de ürün yelpazesine ekleyerek sezgisel bas-çevir kontrol sistemini, her seferinde kusursuz duş deneyimi için artık çok daha geniş tasarım seçenekleriyle sunuyor.

    Tezgah üzeri veya ankastre

    GROHE SmartControl’un müşterilerin beğenisine sunulmasından bu yana, gerek müşteriler gerekse uzmanlar tarafından her banyo için doğru tasarım sunması nedeniyle en çok tercih edilen ürünlerden biri oldu. Ürün yelpazesine eklenen iki yeni versiyonun ilki, ankastre ve tezgah üzeri duş sistemlerinin ana faydalarını birleştiriyor: su borusu titizlikle duvarın altına gizlenirken duş kontrol ünitesi ise tezgah üzerinde kalarak aynı zamanda duş jelleri ve aksesuarları için kullanışlı bir raf olarak ikinci bir işlev de görüyor. İkinci yeni versiyon olan SmartControl Concealed ise daha da zarif. Açıklamaya gerek bırakmayan aynı bas-çevir butonları ile çok düşük profilli bir minimalist tasarım sunuyor. GROHE’nin yeni SmartControl versiyonlarını geniş bir seçenek yelpazesi ile sunuyor. Kare ve yuvarlak tasarımların yanı sıra krom veya beyaz yüzey ile sunulan yeni duş kontrol sistemi, her banyo atmosferi ve her montaj noktası için en uygun çözümü sunuyor. Ayrıca, XXL-boyutlu Mono tepe duşu da artık ayrı satılıyor.
    Akıllı ve sezgisel

    GROHE SmartControl, “Made in Germany” etiketinin de içinde barındırdığı Alman teknolojisini içeriyor ve en yüksek standartlarda Alman işçiliği ile üretiliyor. Ürün, tepe ve el duşlarının farklı akışlarının kontrolünü kullanıcının parmak ucuna getiren ve su akış hızının kontrolünü butonları çevirerek kontrol etme imkanı sunan birleşik bas-çevir teknolojisine sahip. Sezgisel kullanıma, şüpheye yer bırakmayan resimli grafikler yardımcı oluyor. Su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alan sistem, su yeniden açıldığında bunu yeniden hatırlıyor. Tüm vücudu şımartan, gerçekten kişisel bir duş deneyimi için, cömert boyutlardaki GROHE Rainshower 360 Duo tepe duşu, zarif GROHE PureRain veya GROHE Rain O2 akışı enerji veren TrioMassage ayarı ile birleştiriyor. Tüm duyulara hitap eden duş, suyu dilediğiniz noktaya yönlendirmenize imkan veren GROHE Power&Soul el duşu ile tamamlanıyor. GROHE CoolTouch teknolojisi ise, krom yüzeylerin ısınmasını önleyerek yanmaya karşı koruyor.

    GROHE SmartControl duş sistemi daha yakınlarda, şık tasarım ve sezgisel akış hızı kontrolünü bir araya getirmesinden ötürü Yeşil İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Chicago Athenaeum: Mimari ve Tasarım Müzesi’nin Avrupa Mimari Sanat Tasarımı ve Kent Etütleri Merkezi ile birlikte düzenlediği ödül için yarışan ürünler, sadece tasarımları ile değil, enerji tüketimi, çevre dostu özellikleri ve kaynakların korunması gibi açılardan da puanlandırılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.