DOLAR 32,6004
EURO 34,8029
ALTIN 2496,905
BIST 9470,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Grundfos’tan enerji verimliliğini artıran yeni ürün:  iSOLUTIONS

    Grundfos’tan enerji verimliliğini artıran yeni ürün:  iSOLUTIONS

    Dünyanın lider pompa üreticisi Grundfos, Türkiye ve dünyada içme suyu temininden sulamaya, atık su terfi istasyonlarından otel iklimlendirme ihtiyaçlarının giderilmesine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

    Grundfos, IFAT Eurasia 2019’da tanıttığı, verimlilik ve optimum enerji verimliliği sağlayan yeni teknolojik ürünleri ile dikkat çekti. Özellikle “Grundfos iSOLUTIONS” çözümü, yüksek enerji verimliliği sağlama özelliği ve performansı ile katılımcılardan tam not aldı.

    Yılda ürettiği 16 milyondan fazla pompa ile dünyanın dört bir yanında çevre ve kullanıcı dostu çözümler sunan Grundfos, çevre teknolojileri sektörünün en prestijli buluşma noktası olan IFAT Eurasia 2019’da ziyaretçilerle bir araya geldi. İstanbul’da düzenlenen fuara, 63 ülkeden 11 bini aşkın ziyaretçi katıldı.

    Grundfos, sürdürülebilir ve enerji verimliliği odaklı ürünleri ile Grundfos iSOLUTIONS çözümlerini fuarda tanıttı. Grundfos iSOLUTIONS, pompalar, sürücüler, kontrol ve koruma, hesaplama ve iletişim ünitelerini tek bir sistem olarak çalıştırıyor. Kullanıcıların ihtiyaç ve talepleri dikkate alınarak geliştirilen ürün, hem tek sistem olarak çalışma, hem de enerji verimliliğini arttırma özelliği ile fark yaratıyor.

    Ticari, endüstri ve atık su segmentlerinde yoğun olarak tercih edilen akıllı pompa teknolojisine sahip pompa kontrol ekipmanları, uygulama kontrol, ölçüm ve denetleme ekipmanları, izleme ve yönetim elemanları ile sistem entegrasyonu sağlayan yazılım ürünleri, ziyaretçilerin en çok ilgi duydukları alan oldu.

    Grundfos, her gün en zorlu koşullarda yaşamını sürdüren insanlara temiz su ve sıhhi
    koşullar sağlamak için uluslararası organizasyonlarla birlikte çalışıyor. Temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir içme suyu sağlamak için STK’lar ve BM kurumlarıyla işbirliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.