DOLAR 32,5501
EURO 34,934
ALTIN 2444,068
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan dekorasyonunuza özgün şıklık vadediyor

    Günsan dekorasyonunuza özgün şıklık vadediyor
    23.01.2019
    A+
    A-

    Değişen hayatlara ve ihtiyaçlara sadeleşme akımıyla birlikte doğal dokular ve kişiselleştirilmiş ürünler cevap veriyor. Son yıllarda dekorasyonda trend olan sadelik ve doğa temasını 2019 yılında da görmeye devam edeceğiz. Anahtar ve priz sektöründe farklı tasarımlarıyla öne çıkan Günsan, trendleri takip edenlere ve yaşam alanlarına ayrıcalık katmak isteyenlere Eqona Noble serisini öneriyor. 

    Ev dekorasyonda her detay oldukça mekan ayrı bir hava katıyor. Perdeden, halıya; koltuktan sehpaya kadar tüm unsurların birbiriyle uyumu yaşam alanlarının tarzını belirliyor. Yaşam alanlarında kullanılan anahtar ve prizler de dekorasyona şıklık katacak önemli detaylardan biri.

    Dekorasyonunuza uygun materyali seçebilirsiniz

    Yenilikçi ve hayat kolaylaştırıcı ürünleriyle dekorasyonda fark yaratan Günsan, Eqona Noble serisiyle evinize şık bir ayrıcalık katıyor. Cam, ahşap, metal olmak üzere farklı malzemelerle tasarlanan seri, birbirinden farklı renk ve materyaliyle de her tarzdan eve alternatif ve şık çözümler sunuyor.

    Mermer malzemeyle üretilen Eqona Corean, camın sadeliği ve zarafetini yansıtan Eqona Glass, metal şıklığı arayanlara özel Eqona Inox ve ahşaptan vazgeçemeyenlere özel Eqona Natural bu serinin başlıca modelleri olarak göze çarpıyor. Eqona Metallic alt serisi ise; gümüş, füme, metalik bej, metalik siyah, mocha ve metalik beyaz renk seçenekleriyle dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.