DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’dan bahar renklerine uygun: Visage Ambiance

    Günsan’dan bahar renklerine uygun: Visage Ambiance

    Doğanın uyanışıyla birlikte evler de bahara hazırlanıyor. Güneşin sıcaklığını hissettiğimiz yazın habercisi bugünlerde, yaşadığımız alanlarda yapacağımız yenilikleri dekorasyon trendleriyle uyumlu hale getirerek bahar coşkusunu daha fazla yaşayabilirsiniz. Yaşam alanlarında sıcaklık, uyum ve özgün dekoratif çözüm arayışında olanlara Günsan, Visage Ambiance serisinde yer alan anahtar prizleri öneriyor.

    Bahar aylarının yükselen dekorasyon trendlerinde; renkli dekoratif ürünler, mobilyalar ve aydınlatma ürünleri öne çıkıyor. Pozitif duyguların ve enerjinin yükseldiği bu dönemde tazeliği evlerine yansıtmak isteyenler, ağırlıklı olarak canlı ve parlak renklere yöneliyor. Dekorasyonun önemli parçası mobilya seçimi kadar tamamlayıcı diğer unsurlarda yapılacak değişimler evlerin enerjisini yükseltilmesini sağlıyor. Baharın enerjisi evlerde yeşil, pembe, sarı renklerinin; gümüş, metalik beyaz ve metalik bej gibi metalik ve açık renklerle dengelenmesiyle daha fazla hissediliyor.

    Baharın enerjik atmosferine uyum sağlıyor

    Yenilikçi, hayat kolaylaştırıcı ve şık tasarımlı ürünleriyle dekorasyonda fark yaratan Günsan, Visage Ambiance serisiyle baharın enerjik atmosferine uyum sağlıyor. Mocha, füme, gümüş, metalik bej, metalik siyah ve metalik beyaz olmak üzere 6 farklı renk seçeneği sunan seri, parlak renkleriyle evinizin enerjisini yükseltirken, şık tasarımıyla da dekorasyonunuzun tamamlayıcı parçası olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.