DOLAR 32,4746
EURO 34,7556
ALTIN 2442,834
BIST 9934,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güral Vit Double Deck ile iF Design Award 2019’da ödül aldı

    Güral Vit Double Deck ile iF Design Award 2019’da ödül aldı
    02.04.2019
    A+
    A-
    Seramik ve banyo ürünleri sektörünün önde gelen markası Güral Vit, yeni tasarımı Double Deck ile tasarım alanında dünyanın en prestijli ödül platformlarından biri olan iF DESIGN AWARD 2019’da, ürün banyo kategorisinde ödüle layık görüldü. iF DESIGN ödülünü Güral Vit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Güral teslim aldı.
    Yılın en önemli tasarım etkinliği olan iF DESIGN AWARD, 15 Mart akşamı, 42 ülkeden 2 binden fazla konuğu Münih’teki BMW Welt’te bir araya getirdi. Ürün, iletişim, ambalaj, hizmet, mimari, iç mimari ve profesyonel konsept tasarım olmak üzere yedi farklı disiplinde değerlendirilen iF DESIGN AWARD 2019’a, 50 ülkeden toplam 6.375 başvuru yapıldı. Kazananları seçmek için ocak ayında 20 ülkeden 67 uzmandan oluşan bağımsız bir jüri Hamburg’da biraraya geldi ve en iyi 66 tasarımı belirledi. Bu tasarımlar arasında Güral Vit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Güral’ın tasarladığı, vitrifiye dünyasına yeni bir bakış açısı getiren, çevre ve kullanıcı dostu Double Deck, iF DESIGN ödülü kazandı.
    Double Deck üst ve alt bölümde yer alan 2 ayrı lavabo haznesi ile özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelliler için büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Alt bölümde yer alan sensörlü bataryasıyla su tasarufu da sağlıyor.Gümüş iyon teknolojisi sayesinde maksimum hijyen ve maksimum tasarrufu bir arada sunan yeni ürün serisi, kir tutmayan yüzeyini bakterilere karşı koruyor.Bakteri oluşumunu %99,9 engelleyen yapısı sayesinde, temizlik için deterjan ve su miktarında ciddi tasarruf sağlıyor. Geniş ve dar alanlar için 2 farklı boyutta tasarlanan Double Deck Vitrifiye, beyaz ve siyah renklerin yanı sıra farklı renk seçenekleriyle de banyolara yepyeni bir boyut getiriyor.
    Kütahya’da bulunan üretim merkezinde 20 yılı aşkın bir süredir alanındaki en ileri teknolojik olanaklar ile banyo, lavabo, sağlık gereçlerinin üretiminigerçekleştiren Güral Vit, dünya genelinde 50’den fazla ülkeye ihraç ediliyor. Önceki yıllarda da ödüllü tasarımlar hayata geçiren Güral Vit markasının Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Güral, iF DESIGN ödülünü almaya hak kazanmış olmaktan duyduğu heyecan ve mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: “Dünyadaki en önemli tasarım etkinliklerinden biri olan iF Design Award’da böylesine anlamlı bir ödülü almış olmaktan gurur duyuyorum. En yeni ürünümüz Double Deck’in, üst ve alt bölümünde yer alan 2 ayrı lavabo haznesine sahip tasarımı sayesinde, çocuklar, engelliler ve yaşlılara kullanım rahatlığı sunmasını arzu ettik. Bu tasarım, ev kullanımına ek olarak ortak alanların yoğun olduğuanaokulları, hastaneler, oteller gibi kurumlarda da maksimum konfor ve hijyen sağlıyor. Böylesine hassasiyetle tasarladığımız bir ürünle uluslararası alanda ödüle layık görülmek büyük mutluluk.”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.