DOLAR 32,5646
EURO 34,7669
ALTIN 2414,236
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gürallar Cam Ambalaj, Afyon Seramik Kongresi 2019’a katıldı

    Gürallar Cam Ambalaj, Afyon Seramik Kongresi 2019’a katıldı
    19.10.2019
    A+
    A-

    Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği cam ambalajlarla sektörüne yeni bir soluk getiren Gürallar Cam Ambalaj; Türkiye Seramik Birliği tarafından bu sene 10’uncusu düzenlenen Afyon Seramik Kongresi 2019’a katıldı.

    14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kongrede, ilgili konu başlıklarında çalışan yurt içi- yurt dışı akademisyenler, sanatçılar, tasarımcılar ve sektör temsilcileri bir araya gelerek bilgi birikimlerini ve tecrübelerini paylaştılar.

    GCA Genel Müdürü Abdullah Gayret, uluslararası katılımla düzenlenen kongrede, “İnovasyon ve Gelecekte Cam” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Gayret, yaptığı konuşmada, camın dünü, bugünü ve geleceği hakkında önemli bilgiler paylaştı. Cam ambalaj üretim sürecinde kullanılan BRC IoP ürün güvenliği sistemi ile inovasyon ve sürdürülebilirliğe verilen önemi bir kez daha vurguladı. Ayrıca yapılan AR-GE ve mühendislik alanındaki yatırım ve projelerden bahsetti.

    Kongreye katılım gösteren GCA AR-GE ve Mühendislik Ekibi, sektör gündemini yerinde takip etme fırsatı buldu.

    GCA Genel Müdürü Abdullah Gayret ile birlikte kongrede konuşmalarını gerçekleştiren katılımcılar, üretim süreçlerinde bilimsel yöntemin önemini vurguladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.