DOLAR 32,5975
EURO 35,0102
ALTIN 2451,539
BIST 9790,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güvenlik teknolojileri fuarı SecuriTex Eurasia başladı

    Güvenlik teknolojileri fuarı SecuriTex Eurasia başladı
    13.04.2019
    A+
    A-

     Tarsus Turkey tarafından 5.’si düzenlenen SecuriTex Eurasia 2019, kapılarını açtı. Özellikle emniyet teşkilatı, askeri kurumlar ve kamu kuruluşlarını, güvenlik endüstrisiyle buluşturan fuarda, drone avcılarından biyometrik sistemlere kadar pek çok teknoloji bir arada sergileniyor. Congresium Ankara – ATO Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki SecuriTex Eurasia 2019’a, güvenlik teknolojileri ve zayıf akım sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar katılıyor. Başta Bakanlıklar ve ilgili kamu kuruluşları olmak üzere, askeri kurumlar, elçilik ve ataşelik gibi hassas güvenlik bölgeleri, belediyeler, inşaat ve proje firmaları, bankalar, fabrikalar, alışveriş merkezleri, otel ve hastaneler, lojistik firmaları, ticari konutlar, üniversiteler, sanayi bölgeleri ve otoparklar ile tüm özel işletmeler, ihtiyaçları olan güvenlik teknolojilerini bu fuarda bulacak. SecuriTex Eurasia 2019, 14 Nisan Pazar akşamına kadar ziyaret edilebiliyor.

    Bu yıl 5.’sini düzenledikleri Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemlerinin yenilikçi fuarı SecuriTex Eurasia hakkında bilgi veren Tarsus Turkey Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gültekin Gökgül, “Özellikle devletin önemli güvenlik birimlerinin merkezi olan Başkent Ankara’da sektör firmalarını, sektörün en büyük alıcısı konumundaki kurum ve kuruluşlarla buluşturuyoruz. Bu amaçla emniyet teşkilatları, askeri kurumlar ve kamu kuruluşlarını kapsayan 2 binin üzerinde misafirimizi, özel olarak fuara davet ettik. Daha ilk günden kamu kurumlarının temsilcileri fuara büyük ilgi göstermiş durumda” dedi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD da çalışmalarını sergiliyor!

    SecuriTex Eurasia 2019, Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemleri ana konularına ilişkin tüm sektörel yenilikleri bir arada sunuyor. Fuarda; Geçiş kontrol sistemleri, drone avcıları, biyometrik sistemler, bina otomasyon sistemleri, CCTV sistemleri, sistem etegratörleri, konut, mağaza ve işyeri güvenliği, ağ ve veri güvenliği, bilgi güvenliği teknolojileri, güvenlik yazılımları, şifreleme, yangın algılama, uyarı ve söndürme sistemleri gibi ürün, teknoloji, malzeme ve ekipmanlar sergileniyor. Ayrıca Ankara Büyük Şehir Belediyesi İtfaiyesi ile AFAD da gerçekleştirdikleri çalışmalar ve sektöre sağladıkları katkılar hakkında SecuriTex Eurasia ziyaretçilerini bilgilendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.