DOLAR 32,5068
EURO 34,9583
ALTIN 2440,583
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güzelliğinize doğal bir dokunuş; Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendili

    Güzelliğinize doğal bir dokunuş; Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendili
    17.07.2018
    A+
    A-

    Güzelliğin tamamlayıcı durağıdır, temizlik… Olmazsa olmazı ve en önemli rutinidir.

    Hijyen ürünleriyle olduğu kadar güzellik ve günlük bakım ürünleriyle de fark yaratan Fresh’n Soft, güzelliğin son adımını tamamlayacak bir yardımcı sunuyor. Doğanın en özel armağanlarından papatya ve en değerli özlerini bir pakette buluşturan Fresh’n Soft, makyaj temizleme mendilleriyle güzelliğe doğal bir dokunuş bırakıyor.

    Farklı cilt tiplerine, farklı çözüm önerileri

    Makyaj Temizleme Mendilleri, farklı cilt tiplerine özel sunduğu çözüm önerileri ile ön plana çıkıyor. Normal/karma ciltler için taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sunmaya yardımcı olan mendiller, içeriğindeki papatya özü ile cildi yumuşatarak rahatlatıyor. Ayrıca içerdiği zeytinyağı özleri ile de cildin doğal nem dengesini ve esnekliğinin korunmasını sağlıyor. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı olurken, cildi besliyor ve nemlendiriyor.

    Anti- aging etkili pratik temizlik!

    Vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına katkı sağlayan Makyaj Temizleme Mendilleri, kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Üstelik özel içeriği sayesinde teninize canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.