DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Happy Moon’s 25. Şubesiyle Akaretler’de!

    21.08.2019
    A+
    A-

    Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Happy Moon’s, büyüme atağına devam ediyor.  Bu kapsamda şubeleşme çalışmalarına hız veren Happy Moon’s’un yeni durağı, Avrupa’nın 2. büyük restorasyon projesi olan Akaretler Sıraevler oldu. 390 metrekarelik alan üzerinde 180 kişilik kapasiteye sahip olan yeni restoran, 60 kişilik deneyimli ekibi ile hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Akaretler bizim için çok özel bir lokasyon. Avrupa’nın en büyük ikinci restorasyon projesi olan ve 2008’de tamamlanan proje, çok başarılı bir örnek. Biz de bu projedeki yerimizi alarak Akaretler’e yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz” dedi.

    Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyümesini sürdürüyor. Happy Moon’s son olarak 2000’li yılların ortasında restore edilen ve Avrupa’nın en büyük ikinci restorasyon projesi olma özelliği taşıyan Beşiktaş’taki Akaretler Sıraevler’de 25. şubesini açtı. 390 metrekarelik alan üzerinde kurulu olan ve 180 kişi kapasiteye sahip yeni restoran, 60 kişilik deneyimli ekibiyle hizmet vermeye başladı. Akaretler’i turizme kazandırma ve ticaret alanı haline dönüştürme projesine büyük katkı sağlayacak olan Happy Moon’s Cafe; İtalya, Meksika, Amerika ve Türk lezzetlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

    Resim

    “Akaretler’e yeni bir soluk getireceğiz”

    Akaretler Sıraevler’in girişinde yer alan Happy Moon’s Cafe, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra misafirlerine kahvelerini ve soğuk içeceklerini keyifle yudumlayacakları çok özel bir bahçe alanına da sahip. Büyük porsiyonları uygun fiyata, konforlu ortamlarda sunmayı ve lüksü erişilebilir hale dönüştürmeyi ilke edindiklerini belirten Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Akaretler bizim için çok özel bir lokasyon. Avrupa’nın en büyük ikinci restorasyon projesi olan ve 2008’de tamamlanan proje, çok başarılı bir örnek. Biz de bu projedeki yerimizi alarak Akaretler’e yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bundan sonraki dönemde de büyüme planlarımız çerçevesinde çok özel lokasyonlarda yerimizi almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.