DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayalleriyle sınır tanımayan çocuklara özel

    Hayalleriyle sınır tanımayan çocuklara özel
    13.09.2017
    A+
    A-

    Çocukların hayalleri sınırsız ve özgür, uçsuz bucaksız ve özgündür. Sevginin alt edemeyeceği kötülük, arkadaşlığın üstesinden gelemeyeceği sıkıntılar yoktur dünyalarında. Minik bedenlerine sığmayacak kadar büyüktür iyilik dolu kalpleri ve kocamandır düşleri…

    İder Mobilya, çocukların düşlerinden ilham alıyor ve onlara hayallerin ötesinde bir alan yaratmak için tasarlıyor. Kızlara özel Rimini, erkeklere özel Monza Genç Odası’yla sınırların ötesinde, uçsuz bucaksız bir yaşam alanı sunuyor.

    Pembenin egemenliğinde masalsı bir dünya…

    Rotasını hayallerin belirlediği Rimini Genç Odası’nda göze çarpan ilk detay kendinizi pembenin egemenliğinde modern bir peri masalının içinde bulacağınız eşsiz atmosferi… Renk kartelasıyla pembenin tüm tonlarını özel bir armoniyle sunan Rimini, zarif formuyla da bu masalsı dünyaya ortak oluyor.  Özgün tasarımı ve kalpli kulp detaylarıyla özel bir şıklık sunarken konsolu, kitaplık destekli çalışma masası ve çift kapaklı gardırobuyla da işlevsel yönünü ortaya koyuyor.

    Gerçek bir yarış pisti…

    Araba temasının damga vurduğu Monza Genç Odası, gerçek bir yarış pistini andırıyor. Araba formundaki karyolasıyla gerçek bir arabayı aratmazken geleceğin tutkunlarına sıra dışı bir sürüş keyfi sunuyor. Bunun yanı sıra yine fonksiyonel özelliklerin ön plana çıktığı tasarım; geniş gardırobu, konsolu ve çalışma masasıyla tüm ihtiyaçlara işlevsel çözümler sunuyor. Kırmızının yoğunlukta kullanıldığı tasarımı bu kadar özel kılan ise hayallerin ötesinde bir dünyanın kapılarını açıyor olması… Sınırları ihlal eden tasarımıyla Monza Genç, hayalleriyle sınır tanımayan çocuklara özel olarak geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.