DOLAR 32,5029
EURO 34,7505
ALTIN 2489,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayat bir kere yaşanır: Adres Yalıkavak

    Hayat bir kere yaşanır: Adres Yalıkavak
    16.03.2017
    A+
    A-

    Muğla’nın Bodrum Yalıkavak bölgesinde yeni bir yaşam tarzı oluşuyor. Şehir hayatının sunduğu her türlü konfor, doğanın sunduğu sağlık ve huzurla birleşiyor. Denizin laciverti, doğanın yeşili, mandalina ve çiçeklerin kokusu, koyların eşsiz manzarası ve Türkiye’nin en bol oksijeni Adres Yalı kavak’ta bütünleşiyor.


    M2 İnşaat, sadece yazlarınızı değil, bütün yılınızı huzur ve konforla yaşayabileceğiniz bir projeye imza attı; Yalıkavak Marina’ya 5 dakika mesafede, Gökçebel ve Tilkicik koylarının büyüleyici manzarasına sahip çok özel bir proje. Buradaki yaşam trafikten ve onun yol açtığı gürültüden tamamen arındırılmış durumda. Yollar ve otoparklar yerin altında. Doğal yaşamın korunması için, otoparklara giden yollarda egzoz emici sistemler kullanıldı Kendine ait iskelesiyle, deniz yoluyla ulaşım da oldukça kolay. Kot farkı ve özel mimari düzenlemeyle villaların karşısında eşsiz bir manzara bütün güzelliğiyle uzanıyor.

    Yeni Adresiniz; Adres Yalıkavak
    ‘Adres Yalıkavak’ projesinde, büyüklükleri 165 ile 490 metrekare arasında değişen 46 villa ve daire yer alıyor. Projede ayrıca, sürpriz ya da kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği bir de butik apart otel bulunuyor. Villa ve daireler, hayatı kolaylaştıracak akıllı ev sistemiyle tasarlanmış. Soğutma ve ısıtma için kullanılan VRV sistemiyle % 30 enerji tasarrufu sağlanıyor. Doğadaki sıcaklığı yansıtabilmek için yapımında doğal malzemeler tercih edilmiştir.
    3 bin 250 metrekarelik sosyal alanda, çocuklar özgürlüğün tadını doyasıya yaşayabilecekler. Adres Yalıkavak, tüm çocuklar için bir eğlence merkezi, ama özellikle de 0-3 yaş grubu için tam bir çocuk cenneti olmaya aday. Onların bir yandan doğayla haşır neşir olmaları sağlanırken, öte yandan eğlenceden kopmamaları için de birçok etkinlik tasarlandı. Aileler Akdeniz lacivertinin muhteşem güzelliğiyle huzur bulurken; çocuklar kaydıraklı havuzlar, tenis kortları, bilgisayar salonu, her türlü spora ve eğlenceye uygun yeşil sahalar gibi sayısız aktivitelerle vakit geçirebilecekler.

    12 Ay Hayat Çok Canlı
    Tüm ailelerin kullanabileceği yarı olimpik havuz ve restoran,dan oyun salonlarına, gençler için sinema odalarından minikler için oyun odalarına kadar her ayrıntı düşünülmüş. Saunadan,Türk hamamından,buhar odalarına , aerobikten fitness’a, kuaförden masaja kadar farklı hizmetler sunuluyor.
    Her türlü ihtiyacın kolayca karşılandığı Adres Yalıkavak’ta, hayat ve eğlence 12 ay boyunca canlı olacak. Daire sahipleri dinlenmenin tadını çıkarırken, housekeeping servisi de evlerin düzeni ve temizliğiyle ilgilenecek. Profesyonel ve deneyimli ekibiyle 7 gün 24 saat hizmet sunacak.

    Yeni Bir Yaşam Tarzı
    M2 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, projeyle ilgili ayrıca şu detayları paylaşıyor: “Bodrum için prestijli bir ‘Adres’ tasarladık. Proje, aynı zamanda büyük metrekare kullanım alanlarıyla benzersiz bir ferahlık sunuyor. Villaların 500 metrekare ile 1200 metrekare arasında bahçeleri ve özel havuzları olacak.”
    Adres Yalıkavak’ta yaşamın 2017 yılı Mayıs ayında başlayacağını belirten Yılmaz : “Biz, sadece bir ev sunmuyoruz; Bodrum’un denizine, kumsallarına ve eşsiz manzarasına mandalina çiçeği kokuları da eşlik ediyor.
    Adres Yalıkavak sakinleri; antik yel değirmenleri, begonvillerle bezenmiş yemyeşil doğası, eğlence ve dinlence için seçkin mekânları ve her şeyden önemlisi seçkin komşulukları ile özel bir yaşam tarzı satın almış olacaklar.”

    ADRES Yalıkavak Kapılarını Açıyor
    Kasım 2014 te başlayan proje hızla tamamlanarak 2017 Mayıs ayında ev sahiplerin yeni adresi olacaktır. Örnek villanın da tamamlandığı projede az sayıda villa kaldığını belirten Yılmaz ‘ADRES YALIKAVAK‘ta yer almak için misafirlerini örnek villa yı görmeye davet etmektedir. Yeni sezonda kendi ADRES’ lerinde olacak olan ev sahipleri isterlerse kışın da adreslerinde kalabileceklerdir..
    Çevre ve peyzaj mimarisinin de yaz aylarında tamamlanacağını belirten YILMAZ ev sahiplerinin isterlerse Mayıs ’da taşınabileceklerini belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.