DOLAR 32,5189
EURO 34,7327
ALTIN 2489,37
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Head&Shoulders Men Ultra ile mevsim geçişlerinden etkilenmeyen saçlar

    Head&Shoulders Men Ultra ile mevsim geçişlerinden etkilenmeyen saçlar
    03.10.2018
    A+
    A-

    Sonbahar, erkeklerin en büyük problemlerinden biri olan mevsimsel saç dökülmesi ve kepek sorununu da beraberinde getiriyor. Mevsim değişiklikleriyle birlikte ortaya çıkan bu sorunları önlemek mümkün. Nasıl mı? Head&Shoulders Men Ultra serisi ile…

    Sonbahara geçiş yaptığımız bu günlerde erkeklerin de kadınlar kadar iyi bir bakımına ihtiyacı oluyor. Özellikle mevsim geçişlerinde saçlarda oluşabilecek kepek, saç derisinde hassasiyet ve saç dökülmeleri büyük sorun yaratıyor. Head&Shoulders tüm bu sorunlara çözüm bulan Men Ultra serisi ile erkeklere aradıkları saç bakımını sunuyor.

    Zinc Teknolojisi ile geliştiren Head&Shoulders, erkeklere saçlarının gücünü geri veriyor. Farklı ihtiyaçlara yanıt veren ürünleriyle saç ve saç derisi sorunlarına çözüm bulan Head&Shoulders, erkeklere özel olarak geliştirdiği Men Ultra Saç Dökülmelerine Karşı Etkili şampuanı ile saç dökülmelerini azaltıyor.

    %100’e Kadar Kepeksiz Saçlar!

    Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders*, Men Ultra Extra Sports Fresh Erkeklere Özel Kepeğe Karşı Etkili şampuanı, ultra yüksek talepleri olan erkeklerin saç ve saç derisi ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandı. Taze nane ferahlığıyla güçlendirilmiş olan şampuanın düzenli kullanımı ile %100 kadar kepeksiz saçlara kavuşmak mümkün oluyor.

    Head&Shoulders, ayrıca Men Ultra Serisini efsanevi koku Old Spice ile buluşturarak ortaya çıkardığı Head&Shoulders Men Ultra Old Spice ile kepeği %100’e kadar engellerken, muhteşem kokusu ve sadece erkeklere özel formülü ile de tüm erkeklere aradıkları saç bakımını sağlıyor. Bir döneme damgasını vurmuş, efsanevi kokularından biri olan Old Spice, erkeklerin bir şampuandan beklediğinden çok daha fazlasını sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.