DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hiç yaşamadığınız bir kruvasan deneyimine hazır olun

    Hiç yaşamadığınız bir kruvasan deneyimine hazır olun
    18.07.2017
    A+
    A-

    La Lorraine, çay ve kahvaltı saatlerimizi tadı, kokusu ve görüntüsü doyumsuz lezzete sahip kruvasanlar, çörekler ve tatlılarla adeta bir şölene dönüştürüyor. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve ustalığın, kaliteli malzemelerle biraraya gelerek büyük bir tutku ile harmanlandığı muhteşem kruvasanlar ezber bozuyor.

    Fransız ustalarının meslek aşkı ile hazırlamış olduğu kat kat kruvasan hamuru ile daha önce hiç tatmadığınız bir kruvasan deneyimi yaşatan La Lorraine, Belçika çikolatalı, çok tahıllı ve tereyağlı kruvasan çeşitleriyle de gurme lezzetler sunuyor. Şehir hayatının hızlı temposunda kahvaltı etmek için fazla zamanı olmayanlar, ofiste, evde veya yolda küçük bir atıştırmalıkla açlığını yatıştırmak isteyenler için mis gibi tereyağlı bir kruvasan – kahve veya kruvasan – çay ikilisi gününüze enerji katıyor.

    Geleneksel reçetelere sadık kalınarak fındık kremalı, bademli, Ege otlu, üzümlü, elmalı, peynirli, vişneli, kayısılı ve dereotlu olarak hazırlanan, tıpkı annemizin mutfağından çıkmış gibi tadı enfes çörekler ise günün her saatinde sevdiklerinize ikram edebileceğiniz alternatifler arasında yer alıyor.

    Evinizde hem aileniz hem misafirleriniz için La Lorraine’in muhteşem kruvasanları ile pratik ve bir o kadar lezzetli ikramlar hazırlamanız da mümkün. Küçük dokunuşlarla hazırlayacağınız kruvasanlı lezzetler usta şeflerin elinden çıkmış gibi olacak, size de övgü dolu sözleri kabul etmek kalacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.