DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti’den yeni nesil gazlı çivi çakma makinesi

    Hilti’den yeni nesil gazlı çivi çakma makinesi
    04.07.2017
    A+
    A-

    Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan Hilti, yeni nesil Çivi Çakma Makinesi GX 3’ü sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Yüksek çakım gücü, dar alanlarda avantaj sağlayan tasarımı ve yeni çivi besleme teknolojisiyle dikkat çeken Hilti GX 3 Gazlı Çivi Çakma Makinesi, dayanıklı iç kapsamı ve soğuğa karşı ekstra koruma özelliği ile maksimum performans sağlıyor.

    İnşaat sektörüne Ar-Ge temelli kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle yüksek katma değer sağlayan Hilti, yeni nesil Çivi Çakma Makinesi GX 3’ü Türkiye’de satışa sundu. Bir gaz tüpü ile 1.200 adet çivi çakabilen ve güçlü performansıyla öne çıkan Hilti GX 3 Gazlı Çivi Çakma Makinesi, dar burun yapısı ile dar alanlarda rahat çalışma olanağı sunuyor.

    Su girişini önleyerek buzlanmayı engelleyen özel koruması sayesinde soğuk havalarda bile sorunsuz çalışma imkanı tanıyan Hilti GX 3 Gazlı Çivi Çakma Makinesi, özel sensörü ile gaz tüpü sıcaklığını ölçerek gaz sarfiyatını optimum seviyede tutuyor. Korunaklı iç kapsamı ile stabil basınç ve daha uzun ömürlü kullanım olanağı sağlayan Hilti GX 3, özel yaylı sistemi sayesinde toza ve diğer dış etkilere daha az maruz kalıyor.

    Daha kaliteli çakım ve daha iyi tutunma

    Yeni çivi besleme teknolojisiyle yumuşak yüzeylerde daha kolay çalışma imkanı sunan ve çivi sıkışmasını azaltan Hilti GX 3 Gazlı Çivi Çakma Makinesi, sertleştirilmiş yeni nesil Hilti X-C çivilerle sert betonda daha iyi performans göstererek çivinin betona tam girmemesi ve beton içerisinde çivi dönmesi gibi problemleri ortadan kaldırıyor. İnovatif tasarımıyla farklılaşan Hilti GX 3 Gazlı Çivi Çakma Makinesi’ne, Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.