DOLAR 32,5073
EURO 34,9531
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’un yemyeşil ve huzur dolu Gün Bahçesi’ne bekliyor

    Hilton İstanbul Bosphorus’un yemyeşil ve huzur dolu Gün Bahçesi’ne bekliyor
    02.08.2018
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bosphorus ve iyi yaşam platformu Live To Bloom, zihnini ve bedenini arındırmak isteyen misafirlerini Hilton İstanbul Bosphorus’un yemyeşil ve huzur dolu Gün Bahçesi’ne bekliyor. 9 Ağustos Perşembe günü 19:00 – 22:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik, önce Yoga8 eğitmenlerinden Tuğçe İnam’la meditasyon yapılarak zihinleri, ardından Juice&Smoothie 101 Atölyesi’yle bedenleri arındıracak.

    Hilton İstanbul Bosphorus, arındırıcı bir yaz akşamı etkinliğine daha ev sahipliği yapıyor. Live To Bloom iş birliğiyle 9 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek etkinlikte, alanında uzman kişiler tarafından meditasyon ve Juice&Smoothie atölyesiyle iyi yaşam konseptinin temellerine inilecek. Bu keyifli yaz akşamında Yoga8 eğitmenlerinden Tuğçe İnam’la zihninizi arındıracak ve ardından bedeni doğru bir şekilde arındırmanın püf noktalarının da verileceği içecek hazırlama atölyesiyle kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz.

    Yogayı ‘bizi bize götüren’ bir eve dönüş bileti olarak tanımlayan Yoga8 eğitmeni Tuğçe İnam, Hilton İstanbul Bosphorus’un doğasıyla huzur veren Gün Bahçesinde katılımcılara meditasyon yaptırarak zihinlerini boşaltmalarını sağlayacak. Ardından, sağlıklı yaşam tarzı farkındalığı yaratma misyonuyla ortaya çıkan Live To Bloom yazarlarından Uzman diyetisyen Ayça Alara Aycan’ın koçluk edeceği atölye ile mevsim sebze ve meyvelerini kullanarak sağlıklı reçeteler hazırlanacak, bedenin gereksinim duyduğu arınmanın püf noktalarının konuşulacağı keyifli bir sohbet yapılacak. Yoğurt soslu falafel topları, lor peynirli ıspanak salatası ve meyveli yoğurt parfenin bulunduğu hafif akşam menüsüne eşlik edecek Green Goddess Juice, Cleaner Tonic, Probiyotic Juice, Relaxation Tonic, Smoothie Bowl reçeteleri hazırlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.