DOLAR 32,584
EURO 35,0328
ALTIN 2461,207
BIST 9890,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint katı meyve sıkacağı yaz sıcaklarına ferahlık getiriyor

    Hotpoint katı meyve sıkacağı yaz sıcaklarına ferahlık getiriyor
    02.07.2018
    A+
    A-

    Hotpoint Ultimate Collection Slow Juicer katı meyve sıkacağı, besin değerini kaybetmeden %35’e varan daha fazla meyve suyu ile bunaltıcı yaz aylarında kurtarıcınız olacak

    Mutfakların olmazsa olmazı meyve sıkacağı, Hotpoint Slow Juicer ile farklı bir boyut kazanıyor. Slow Juicer katı meyve sıkacağı, çok yönlü özellikleri sayesinde her gün yeni tarifler keşfetmenize ve daha sağlıklı bir hayat için yaratıcılığınızı serbest bırakmanıza yardımcı oluyor.

    Daha fazla meyve suyu, kaybolmayan besin değeri

    Evinizde sağıklı yiyecek ve içecekler hazırlayabilmeniz için her zaman yanınızda olan Hotpoint, Slow Juicer ile yüksek performans ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Düşük hız sistemi ve soft sıkma teknolojisiyle gıdaların besin değerini kaybetmeksizin meyvelerden standart bir katı meyve sıkacağına kıyasla yaklaşık %35 daha fazla su elde edilebiliyor. Ayrıca Slow Juicer, dakikada 50’nin altında devir sayısıyla sıkma gücünü artırırken, çalışma esnasında çok daha az ses çıkmasını sağlıyor.

    76 mm çapındaki geniş besleme ağzı sayesinde pek çok meyve ve sebzeyi kesme ihtiyacını ortadan kaldıran Slow Juicer, rahatlıkla ayrılabilen ve yıkanabilen parçalarının yanı sıra, damlamayı önleyen başlığı ve az yer kaplayan kompakt yapısıyla dikkat çekiyor.

    Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez serinleticisi sorbe mutfağınızda

    Yeni nesil Hotpoint Slow Juicer, yaz sıcaklarında meyvelerin tadını daha fazla çıkarırken serinlemek isteyenlerin tercihi oluyor. Özel aparatıyla Slow Juicer, dondurulmuş meyvelerden, sıcak günlerde lezzetli, ferahlatıcı ve hafif sorbeler yapmak için de ideal bir seçim olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.