DOLAR 32,5741
EURO 34,9979
ALTIN 2462,379
BIST 9894,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HSBC Kuşak ve Yol İnisiyatifi’nde ‘En İyi Uluslararası Banka’ seçildi

    HSBC Kuşak ve Yol İnisiyatifi’nde ‘En İyi Uluslararası Banka’ seçildi
    29.09.2017
    A+
    A-

    HSBC, Asiamoney tarafından düzenlenen ‘Yeni İpek Yolu Finans Ödülleri’nde Kuşak ve Yol İnisiyatifi kapsamında Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde “En İyi Uluslararası Banka” ödülünün sahibi oldu

    HSBC, dünyanın önde gelen finans yayın gruplarından Asiamoney’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Yeni İpek Yolu Finans Ödülleri’nde Kuşak ve Yol İnisiyatifi (BRI) kapsamında Orta Doğu ve Afrika bölgesinde “En İyi Uluslararası Banka” ödülünün sahibi oldu. HSBC ayrıca, Kuşak ve Yol İnisiyatifi için “En İyi Uluslararası Banka”, Güneydoğu ve Güney Asya’da BRI ilişkili altyapı finansmanında En İyi Banka ve Orta ve Doğu Avrupa’da BRI ilişkili finansmanda “En İyi Banka” ödüllerinin sahibi oldu. Asiamoney, Pekin’de gerçekleştirilen ödül töreninde, HSBC’nin almaya hak kazandığı ödüllerin Kuşak ve Yol projelerinde yer alan müşterilerine finansal ortak olarak sunduğu hizmetlere yönelik kararlılığının göstergesi olduğunu açıkladı.

    HSBC’nin tek finansör olarak yetkilendirildiği Singapur-Kunming arasında inşa edilen demiryolu hattının bir bölümünü oluşturan Kuala Lumpur Çift Hatlı Demiryolu Projesi de Kuşak ve Yol kapsamındaki En İyi Proje ödülünü aldı.

    HSBC Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENAT) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Georges Elhedery ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “HSBC olarak, Kuşak ve Yol İnisiyatifi kapsamında “En iyi Uluslararası Banka” ödülünün sahibi olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yerel ekonomilerin büyüme olanaklarını çeşitlendirmede yeni yollar araması ile birlikte BRI’nin MENAT bölgesi için en önemli büyüme fırsatlarından biri olduğuna inanıyoruz. MENAT ve Asya koridorlarının her iki ucunda güvenilir iş ortağı ve finansman arayışını sürdüren tüm müşterilerimiz ile yakın çalışmalar yürütecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

    HSBC düzenlenen törende ayrıca offshore Renminbi (RMB) hizmetlerindeki liderliği için üst üste altıncı yılda da Asiamoney Offshore Anketi 2017’de “En İyi Offshore RMB Ürün ve Hizmet Sağlayıcısı” ödülünün sahibi oldu. Farklı Asya pazarlarındaki bankacılık faaliyetleri de ödüllendirilen HSBC, Çin’de “En İyi Uluslararası Banka” seçildi.

    1989 yılında kurulan ve GlobalCapital bünyesinde yer alan Asiamoney, uluslararası sermaye piyasalarının öncü veri ve haber sağlayıcılarından biri olarak kabul ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.