DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek

    Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek
    13.10.2018
    A+
    A-

    Güncel ve güvenilir ilanları ile emlak sektörüne liderlik eden Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler geliştirmeye ve emlak sektörüne destek olmaya devam ediyor. Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadele kapsamında 11 Ekim tarihi itibariyle emlak ofislerine üyelik yenileme ve yeni üyeliklerde geçerli tüm paketlerde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyor.

    Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak, sektöre verdiği desteğe devam ediyor. Bir süre önce sektöründe Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip Kazanç Dünyası ile avantajlı fırsatlar sunan Hürriyet Emlak, tüm üyelik paketlerinde sunduğu yüzde 10’dan başlayan indirimlerle, enflasyonla mücadeleye ve emlak sektörüne destek oluyor.

    Yeni üye olacak veya üyeliğini yenileyecek emlak ofislerine, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunan Hürriyet Emlak, emlak dikeyindeki 12 yıllık deneyimi ve odağı ile büyüyen Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan emlak sektörünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

    Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek olmaya devam edecek

    Hürriyet Emlak olarak ülkemizin kalkınmasında önde gelen alanların başında yer alan emlak sektörünün gelişmesi ve büyümesi adına her türlü aksiyonları gerçekleştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, “Türk emlak sektörü dünyada özellikle işlem hacmi açısından bakıldığında üst sıralarda yer almakta ve birçok ülkeyi geride bırakacak bir potansiyele sahip. Emlak yatırımı yıllardır hiçbir değişimden etkilenmeden en çok kazanç elde edilen yatırım türlerinden biri oldu ve Türkiye’de emlak, hâlâ en kârlı yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor” dedi.

    Enflasyonla mücadeleye verdikleri desteğin altını çizen Çağrı Bozay, “Sektörün temel taşlarını oluşturan emlak ofisleri ile birlikte çıktığımız bu yolda, omuz omuza çalışmaya devam ederek ülkemizin en önemli faaliyet alanlarından biri olan emlak sektörünün hak ettiği itibarı sağlamlaştırarak, çıtayı daha da yükselteceğimize olan inancımız tam. Bu paralelde bizler de enflasyonla mücadeleyi destekleyerek hem sektörün hem de ülkemizin gelişmesi adına hareket etmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda emlak ofislerine yeni üyeliklerde ve üyelik yenilemelerinde geçerli, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyoruz” şeklinde sözlerine devam etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.