DOLAR 32,5372
EURO 34,9519
ALTIN 2443,653
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    I. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu 31 Ekim İZU’da gerçekleştirilecek

    I. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu 31 Ekim İZU’da gerçekleştirilecek
    26.10.2019
    A+
    A-

    1. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu’nda, alternatif finans modelleri üzerine konuşulacak ve Türkiye’nin ilk İslami Finans Raporu açıklanacak.

    Kaynakların sınırsızca kullanıldığı, israfın giderek arttığı, yoksul nüfusun daha da yoksullaştığı bir dönem yaşıyoruz. Bu nedenle her yıl 31 Ekim tarihinde kutlanan Dünya Tasarruf Günü’nün anlam ve önemi giderek artıyor.

    Tasarrufa Dayalı Finans modelinin Türkiye’deki lider firmalarından BİREVİM, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile Tasarruf kavramının önemini ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı hedefliyor.

    BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’nin açılış konuşması yapacağı, Tariqullah Khan, Saiful Azhar Rosly, Hassanuddeen Abdulaziz, Zahid Parvez gibi dünyanın bu alandaki önemli akademisyenlerinin katıldığı 1. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu’nda; Sirküler İslami Finans ve Ekonomi, Osmanlı Sandık Tecrübesi, Tasarrufa Dayalı Finans İş Modeli: Güncel Yaklaşımlar, Konut Finansmanında Alternatif Bir Finansman Modeli Olarak: Finansal Kiralama, Düzenlemeye İlişkin Beklentiler: İhtiyacın Tespiti gibi başlıklar altında tasarruf ekonomisi ve yaklaşımları irdelenecek.

    BİREVİM’in sektörel anlamda bir sorumluluk ve sözcülük üstlenerek başlattığı bu sempozyum ile özellikle Türkiye’de tasarrufa dönük eğilimin güçlendirilmesi amaçlanıyor. Sempozyumda yurtiçi ve yurtdışından birçok bürokrat, bilim insanı, finans kesimi yöneticileri gibi seçkin katılımcılar da yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.