DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın

    IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın
    20.02.2017
    A+
    A-

    ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

    60 yılı aşkın süredir düzenlenen, dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul gören, mükemmelliğin simgesi IF Design Award‘un bu yılki sahipleri belli oldu. IF Design Award’a bu yıl, 59 ülkeden 5.500’ün üzerinde başvuru yapıldı. Başvurular, dünyanın dört bir yanından gelen ve tasarım liderlerinden oluşan 58 kişilik jüri tarafından değerlendirildi.

    Özgün tasarımlarıyla dünya genelinde adından söz ettiren ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua isimli banyo koleksiyonu ile IF Design Award 2017’de büyük bir başarıya imza attı. İlhamını doğadan ve sudan alan, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen ve mükemmel banyolar yaratmak için tasarlanan Sott’Aqua banyo koleksiyonu ödüle layık görüldü.

    Ödüle doymayan bir koleksiyon

    Nativita Design Studios ve Sevil Acar imzası taşıyan Sott’Aqua banyo koleksiyonu, su altı dünyasının sonsuz zenginliği, gizemi ve dinginliğinden esinlenilenerek tasarlandı. Sott’Aqua koleksiyonuna ait lavabolar, Sharp&Slim teknolojisi ile üretilen ultra ince kenar özelliğine ve bakteri oluşumunu önleyen SterilPlus özelliğine sahip. Tasarım ve teknolojiyi birleştiren İtalyan ISVEA, Sharp&Slim teknolojisiyle daha önce üretilemeyen incelikte seramik tasarımlar sunarak, seramiğe en narin şekli veriyor.

    Koleksiyona ait klozetler az su tüketimine olanak sağlayan AquaPlus özelliği ile beğeni toplarken, banyo mobilyaları geniş depolama alanı ve farklı kombinasyon seçenekleri sunuyor. Sott’Aqua, aynı zamanda yine tasarım dünyasının en önemli yarışmaları arasında yer alan Red Dot Design ve A’Design Award ödüllerinin de sahibi. ISVEA Bagno 1962 Italia bu ödülle birlikte tasarım alanında toplam 18 ödülün sahibi oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.