DOLAR 32,4589
EURO 34,8253
ALTIN 2444,882
BIST 9914,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Havalimanı’nın hijyeni ‘‘Profesyonel’’ ellerde

    İstanbul Havalimanı’nın hijyeni ‘‘Profesyonel’’ ellerde
    09.04.2019
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörünün en önemli oyuncuları arasında bulunan Eczacıbaşı Profesyonel, “İstanbul Havalimanı” projesinin hijyeninden sorumlu olacak. Temizlik, hijyen ve kağıt ürünleri ile yeni havalimanında 5 yıl boyunca hizmet verecek olan şirket, tasarruflu ve uzun süreli koruma sağlayan ürünleriyle öne çıkacak.

     

    Eczacıbaşı Topluluğu’nun dört ana grubundan biri olan Tüketim Ürünleri Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, işletmelere temizlik, hijyen ve gıda alanlarında çözümler sunuyor. Uluslararası bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Eczacıbaşı Profesyonel, United Group iş birliği kapsamında İstanbul Havalimanı’nda hijyen ürünleriyle yer alacak.

     

    Tüm dünyanın beğenisini alan ve eşsiz bir proje olan “İstanbul Havalimanı”nda ürünleriyle yer almaktan gurur duyduklarını vurgulayan Eczacıbaşı Profesyonel İş Birim Direktörü Ömer Koç “Türkiye genelinde 11 bin işletmeye ürün ve hizmetlerimiz ile çözüm sağlıyoruz. Ev dışı tüketim ve turizm sektörlerinin yanı sıra Türkiye’deki önemli projelerinde bulunuyoruz.  İstanbul Havalimanı’nda da yer, yüzey temizleyici ürünlerimizle, el sabunu, klozet kapak örtüsü, tuvalet kağıdı ve kağıt havlularımız ile yer alacağız” dedi.

     

    Sektöre çevreci ve tasarruf ettiren ürünler sunuyor

    Üretim tesisi ve Ar-Ge merkezlerindeki tüm süreçlerde esneklik kabiliyetleri bulunduğunu vurgulayan Ömer Koç, ‘‘Bu durum sayesinde müşterilerimize özel ürün üretebiliyoruz. Sürdürülebilirlik anlayışımız çerçevesinde iş ortaklarımızı tasarrufa yönlendiren, çevreci ürünler sunmaya önem veriyoruz. Hem kağıt hem temizlik kimyasalları ürün portföyümüzde daha verimli kaynak kullanımıyla hijyen sağlayan çözümler geliştiriyor, daha temiz bir dünya için çalışıyoruz’’ dedi.

     

    Yıllık 90 milyonun üzerinde yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalimanı’nda 300’den fazla noktaya uçuş yapılması planlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.