DOLAR 32,5123
EURO 34,5858
ALTIN 2493,107
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina Sanat’ta karma resim ve heykel sergisi açılıyor!

    21.08.2019
    A+
    A-

    Sosyal ve kültürel aktiviteleriyle göz dolduran İstMarina Alışveriş Merkezi’nde açılan İstMarina Sanat, 22 Ağustos – 22 Eylül 2019 tarihleri arasında 20 sanatçının eserlerinin sergileneceği “Aslı Gibidir!… Portreler” isimli karma resim ve heykel sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

    İstanbullu sanatseverleri bu ay göz kamaştırıcı bir sergi bekliyor. Şehrin yeni sanat merkezi İstMarina Sanat, “Aslı Gibidir!… Porteler / Karma Resim ve Heykel Sergisi” ile şehrin kültürel yaşamına önemli bir tat katmaya hazırlanıyor.

    20 farklı sanatçının eserlerinin sergileneceği karma sergide; “Her portrenin, sahibinin dış görünüşünün yansıtışından daha fazlası olduğunun vurgulanması” amaçlanıyor ve “Sanatçı hem içini görür modelinin hem de kendi dünyasını giydirir karşısındakine” düşüncesi ağırlık taşıyor. Serginin teması kısaca, “Portre, bir yerden sonra sanatçının da kendi portresidir artık” cümlesiyle özetleniyor.

    Resim

    Aslı Gibidir!… Portreler sergisinde sanatçıların farklı teknik ve malzeme kullanarak ürettiği eserler, izleyiciyi ayrı bir hikayenin içine davet ediyor. Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği 22 Ağustos- 22 Eylül 2019 tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak sergide, Aylin Örücü, Begüm Telci, Buse Emiroğlu, Bülent Gürcihan, Çiğdem Boztaş, Eda Çığırlı, Emir Yasin Yağmurca, Esen Murat Güler, Güliz Baydemir, Hakan Cingöz, Hemraz Hasbay, Işıl Kapu, K. Muzaffer Gençer, Mehmet Can Gürsoy, Metin Akbaş, Muzaffer Tuncer, Suna Doğruyol, Talha Hakan Arslan, Tuğçe Güngör ve Zeynep Sakız’ın eserleri sergilenecek.

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumunda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde yer alan İstMarina Sanat’ta gerçekleşecek bu eşsiz sergi, sanat tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.