DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina’da nostalji rüzgarı esti

    İstMarina’da nostalji rüzgarı esti
    21.10.2018
    A+
    A-

    İstMarina Alışveriş Merkezi sunduğu etkinliklerle cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Geçmişin hatıralarını taşıyan 60’a yakın klasik otomobil 19 Ekim’de AVM’nin sergi alanında meraklılarıyla buluştu. 26 Ekim’e kadar devam edecek sergi sonunda otomobiller ‘Cumhuriyet Ralli’si için Ayvalık’a doğru yola çıkacak.

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezleri konumunda yer alan İstMarina Alışveriş Merkezi, dikkat çekici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

    Klasik Otomobil Kulübü’nün İstMarina Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği ‘Klasik Otomobil Sergisi’ İstMarina Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıktı. 1950’li ve 60’lı yıllara damgasını vuran, estetik tasarımları, taşıdıkları ruhları ve kullanıldıkları yılları anlatan tarzlarıyla pek çok kişinin tutkunu olduğu klasik otomobiller sergisi 19-26 Ekim tarihleri arasında alışveriş merkezinde meraklıları ile buluşmaya devam edecek.

    KLASİKLER ‘CUMHURİYET RALLİSİ’NE HAZIR

    Sergi ardından ulusal ralli için bir araya gelecek klasik otomobiller ‘Cumhuriyet Rallisi’ kapsamında İstanbul’dan Ayvalık‘a gitmek üzere start alacak. Birbirinden farklı model ve markada 60 klasik otomobilin katılacağı ve İstanbul’dan Ayvalık’a uzanan parkurda gerçekleşecek Cumhuriyet Rallisi’ne 26 Ekim’de İstMarina Alışveriş Merkezi’nden start verilecek. 20’lerin efsane müzikleri ve Lindy Hop dans gösterisi eşliğinde çıkış yapacak olan klasikler, İstanbul Ayvalık güzergahı boyunca, sadece müzelerde görülebilecek görsel zenginlik eşliğinde nostalji rüzgarı estirecekler.

    İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

    Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.