DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzmir’deki inşaat projelerine Günsan imzası

    Ürünleriyle inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İzmir’de Garden Life, Katip Çelebi Üniversitesi, Ponti Konakları, Portakal Yaşam Park olmak üzere dört farklı inşaat projesinde yer aldı. Kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunan Günsan’ın Eqona ve Modüler olmak üzere toplam 70 bin adet ürünü projelerde kullanıldı.

     

    Son iki yıldır Türkiye’nin dört bir yanındaki gayrimenkul proje çalışmalarını hızlandıran Günsan Elektik, kamu projesi ve prestijli konut projelerinde 17 bin parçalık ürün portföyüyle yer alıyor. İzmir’de yer alan Garden Life Projesinde 22 bin, Katip Çelebi Üniversitesi’nde 16 bin, Ponti Konakları projesinde 17 bin ve Portakal Yaşam Park’ta 15 bin anahtar ve priz ürünleri sağlayan Günsan’ın eqona ve modülerden oluşan toplam 70 bin ürünü kullanıldı.

    Imageİnşaat sektörünün çözüm ortağı olarak çalışmalarına devam ettiklerini yenileyen Günsan Elektrik Satış Direktörü Vedat Yazar, referans proje çalışmalarıyla iç pazardaki paylarını koruduklarını belirtti. Yazar, “Türkiye’nin dört bir yanındaki konut ve inşaat projelerinde ürünlerimizle yer alıyoruz. Bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz Yeni Havalimanın ardından, 2019 yılı itibariyle bu çalışmalarımız daha da hız kazandı. Ülkemizin önde gelen büyük şehirlerden İzmir, bunlardan sadece biri. İzmir’de dört farklı projede yer aldık. Ürünlerimiz ile inşaat projelerine çözümler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.