DOLAR 32,2593
EURO 34,6854
ALTIN 2400,138
BIST 10275,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jumbo avantajlı fiyatlarıyla göz kamaştırıyor

    Jumbo avantajlı fiyatlarıyla göz kamaştırıyor
    17.12.2018
    A+
    A-

    Çelik, porselen ve cama hayat veren Jumbo, sofra şıklığına önem verenlere “Deep Blue” koleksiyonu başta olmak üzere çatal, kaşık ve bıçak takımları ve birçok ürünü çok özel fiyatlarla satışa sunuyor.

    Yenilikçi tarzı ve benzersiz özellikleriyle öne çıkan Jumbo; çatal, kaşık ve bıçak takımlarıyla kalite ve zarafeti sofralara taşıyor. İnce işçiliği ile büyük beğeni toplayan Jumbo, 84 parçadan oluşan 12 kişilik çatal, kaşık ve bıçak takımları ile mutluluğunuza ortak olurken, misafirlerinize ve ailenize sofrada keyifle geçirilecek anlar vaat ediyor.

    Zarif ve şık tasarımın yanı sıra işlevsel özelliği ile de dikkat çeken Jumbo’nun, paslanmaz çelik kullanarak ürettiği 84 parçadan oluşan 12 kişilik çatal, kaşık ve bıçak takım setleri, sofralarda stil sahibi kişilerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. Tasarımıyla kusursuz görünüme sahip olan Jumbo çatal, kaşık ve bıçak setleri indirimli fiyatı 997.00 TL ‘den satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.