DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadın dizisi 5. bölümde neler yaşanacak?

    Kadın dizisi 5. bölümde neler yaşanacak?
    14.11.2017
    A+
    A-

    Fox TV’nin beğenilen dizisi Kadın her geçen gün biraz daha ilgi görüyor. Bahar’ın annesinden tepki göreceği Kadın dizisi yeni bölüm fragmanında Sarp’ın evlilik teklifinin sonunda geleceğini gösterdi. Torunlarına Bahar’a yardım etmek için evlerine termosifon alan Hatice, Şirin’in Bahar’la ilgili sözlerinin ardından büyük şaşkınlık yaşayacak. Şirin ise Kadın dizisinin 4. bölümünde Sarp’a karşı olan bütün duygularını açıklamaya çalışacak.

    Kadın son bölümde Sarp’la yakınlaşan Bahar, kardeşinin Sarp’a aşık olduğundan habersiz bir şekilde ilişkisini sürdürecek. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından Sarp’ın Bahar’a evlenme teklifi edeceği ortaya çıktı. Peki, Kadın’da 14 Kasım Salı günü yayınlanacak olan bölümde Bahar, Sarp’ın teklifini kabul edecek mi?

    KADIN DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

    Uzun zamandır Sarp’ı sevmesine rağmen hislerini gizleyen Şirin bu kez önemli bir itirafta bulunacak. Sarp ile ilgili duygularını açıklamasının ardından beklemediği bir tepki görecek olan Şirin “Ben senin ablanın kocasıyım” yanıtını duyacak. Sarp’ın tepkisi karşısında oldukça panikleyen Şirin bu kez “İmdat” diye bağırmaya başlayarak Sarp’ı zor durumda bırakmaya çalışacak. Öte yandan Bahar’la ilgili annesini dolduruşa getiren Şirin ikilinin arasının açılmasına neden olacak. Hatice’nin Bahar’la ilgili düşünceleri Şirin’in anlattıklarının ardından tamamen değişirken eşine kızan Hatice bundan sonra sadece 3 kişi olduklarını ifade edecek. Öte yandan evlerine aldığı termosifon için teşekküre gelen torununu da görmezden gelen Hatice, Bahar’a olan kızgınlığını torunlarına da yansıtacak.

    Yayıncı kuruluştan gelecek bölümle ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Şirin’in söylediklerinden sonra Bahar bir daha annesinin evine gitmeyi düşünmemektedir. Sarp’ın kötü bir insan ve bir tacizci olduğuna asla inanmak istemez. Şirin’in Hatice’ye itiraflarından sonra ise Hatice de bir daha Bahar’ı görmek istemediğine karar verir. Çünkü Bahar’ı görmenin Şirin’e kötü geldiğini düşünür ve Bahar gibi onu da kaybetmek istemez. Ama Şirin’in hala annesine tam olarak anlatmadığı, Sarp’la ilgili büyük bir sırrı vardır. Musa’ya boşanmak istediğini söyleyen Jale ise hastanede çok büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.