DOLAR 32,3322
EURO 35,2017
ALTIN 2246,599
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadınlar Gününde Kale Outlet Center’da kadınlara hediye

    Kadınlar Gününde Kale Outlet Center’da kadınlara hediye
    04.03.2019
    A+
    A-
    3S Kale Holding, Cumhuriyet Meydanı’nın yenilenmesini sağlayarak; kent belleğini korumayı ve bu alana kent meydanı işlevini yeniden kazandırmayı hedeflemişti. Şehrin kültürel mimarisini, tarihi dokusunu yansıtan ve bölgede sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayan Cumhuriyet Meydanı ilk meyvelerini vermeye başladı. Divriğili Kadınlar el emekleri ile hazırladıkları anahtarlıkları ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ için Kale Outlet Center’a gönderdi. Kale Outlet Center’da kadınlara 8 Mart’ta bin adet bu özel anahtarlık dağıtılacak.
    Y. Mimar Hasan Basri Hamulu ve ekibi tarafından, 2.500 metrekaresi yeşil alan olmak üzere 7.000 metrekare arazi üzerinde uzun çalışmalar sonucunda projelendirilen ve 3S Kale Holding tarafından finansman desteği sağlanan Divriği Cumhuriyet Meydanı Projesi, kentin tarihi değerleri ile bir bütün olacak şekilde geçtiğimiz yıl yenilendi.
    3S Kale Holding’in kurucusu ve Kale Outlet Center’ın yatırımcısı 3 kız kardeş, kadınların ekonomik yaşama aktif olarak katılması, aile içinde ve toplumda güçlü olması, ayaklarını yere sağlam basması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle de Cumhuriyet Meydanı’nın bir bölümü kadınların üretimini desteklemeye ayrıldı. Yöre kadınlarının ürettikleri el emeği göz nuru ürün ve eserleri ile kadın gücüyle hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaları hedefleniyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.