DOLAR 32,52
EURO 34,9044
ALTIN 2424,228
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalebodur ‘Fishwood’ serisi ile gerçek ahşabın dokusunu mekanlara taşıyor

    Kalebodur ‘Fishwood’ serisi ile gerçek ahşabın dokusunu mekanlara taşıyor
    10.07.2017
    A+
    A-

    Kalebodur, balıksırtı ve ahşap döşeme trendinden yola çıkarak hayata geçirdiği porselen karo serisi ‘Fishwood’ ile tarz sahibi mekanlar yaratıyor.

    Nitelikli ürün gamı ile seramik sektörüne ve yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, ahşap dokusunun tüm gerçekliğini ‘Fishwood’ serisi ile porselen karoya aktarıyor. Açık ve koyu renk alternatiflerinde tasarlanan ‘Fishwood’, uyumlu ve estetik yapısı ile mimaride ön plana çıkıyor.

    60×120 boyutlarında, mat full body porselen karo serisi ‘Fishwood’, büyük porselen karonun ihtişamını mimar ve tüketiciyle buluşturuyor. ‘Fishwood’, esnek yapısı ve balık sırtı görünümünün sağladığı derinlik algısıyla, stil sahibi mekanlar oluşturmak isteyenlerin öncelikli tercihi haline geliyor.

    Kalebodur’un yenilikçi ürünü ‘Fishwood’, konut içi, otel, ofis, kafe, restoran, alısveriş merkezi, iş merkezi, dış cephe ve dış mekanlar gibi çok geniş bir alanda estetik ve kullanışlı çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.