DOLAR 32,545
EURO 34,7151
ALTIN 2438,097
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim’den havuzlarda Technopool ve Fugapool çözümü

    Kalekim’den havuzlarda Technopool ve Fugapool çözümü
    14.04.2017
    A+
    A-

    Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, esnek ve yüksek performanslı derz dolgu ürünü Fugapool ve su yalıtımına katkı sağlayan yapıştırma harcı Technopool ile havuz ve teras gibi mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

    Yüksek performanslı yapısıyla öne çıkan Technopool, S2 sınıfı çok esnek, kayma özelliği azaltılmış, uzun çalışma süresine sahip, su yalıtımına katkı sağlayan çimento esaslı yapıştırma harcı olarak fark yaratıyor. Technopool, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda, havuzlarda ve teraslarda özellikle tercih ediliyor.
    Kalekim’in esnek derz dolgu alanındaki iddialı ürünü Fugapool, 1-6 milimetre arasındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılıyor. Pürüzsüz yüzey sağlayan, aşınmaya dayanıklı, su emiciliği düşük, çatlamayan Fugapool, UV’ye dayanıklı farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.

    Havuz, su deposu, sauna, kaplıca, banyo gibi ıslak hacimli ve alttan ısıtmalı sistem gibi ani ısı dönüşümlerinin olduğu mekanlarda kullanıma uygun Fugapool ve Technopool, iç ve dış mekanlarda seramik, granit, kotto, klinker, porselen seramik gibi kaplama malzemelerinin uygulamalarında mükemmel sonuç veriyor.




    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.