DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca Home Cotton Comfort ile pamuk gibi uykular

    Karaca Home Cotton Comfort ile pamuk gibi uykular
    02.10.2018
    A+
    A-

    Birbirinden benzersiz ürünleriyle evlere renk katan Karaca Home, Cotton Comfort uyku setiyle yatak odalarının havasını değiştiriyor. İnsan sağlığını ve uyku kalitesini ön planda tutan yeni Cotton Comfort uyku seti takımı, yüzde 100 pamuk penye yüzeye sahip. Çift taraflı kullanım imkanı sunan ürün, yumuşak dokusu ve modern görünümü ile öne çıkıyor. Uyku setine bakış açısını yeniden tanımlayan Cotton Comfort, pamuk gibi uyku deneyimi sağlıyor.

    Bilgi birikimi ve deneyimini sayesinde yenilikçi ürünlere imza atan Karaca Home, Cotton Comfort ürünüyle rakiplerinden farklılaşıyor. Karaca Home Cotton Comfort ürünü, özgün tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Kolay yıkanabilme özelliğine sahip olan ürün, çamaşır makinesinde tek parça olarak temizlenebiliyor. Cotton Comfort, yüzde 100 pamuk penye yüzeyi sayesinde içinizi ısıtıyor. Pamuk gibi bir uyku deneyimi sunan ürün, yaşam alanına şıklık katıyor. Kullanışlı tasarımı ile dikkat çeken Cotton Comfort, sunduğu yumuşaklık hissiyatı sayesinde kaliteli uykuyu mümkün kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.