DOLAR 32,4673
EURO 34,5471
ALTIN 2472,636
BIST 9563,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca ile sofralara bereket geliyor

    Karaca ile sofralara bereket geliyor

    Yaz, doğanın tüm renkleriyle hayatımızın her alanına girmeye başladı. Havaların ısındığı, yaz sofralarının kurulmaya başlandığı bu günlerde Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Karaca, Fine Pearl Pera ile sofralarınıza yazın canlılığını ve bereketini getiriyor.

    Karaca’nın gerçek inci kullanarak ürettiği yemek takımı “Fine Pearl Pera” yaz sofralarını şıklık ve zarafetle buluşturuyor.

    Sofraların vazgeçilmezi Karaca Fine Pearl Pera ile misafirlerinize özel olarak hazırlayacağınız sofralar, ikramlarınızın önüne geçerek stil sahibi duruşunuzu vurgulayacak. Pera’nın tasarımındaki oryantal detaylar, sıcak bir karşılama sofrası hazırlamanıza yardımcı oluyor. Pembenin en tatlı tonu ile danteli andıran rölyef detayları sandıktan çıkmışçasına değerli bir izlenim yaratırken, bulutların pamuksu ve büyüleyici esintisini sofralarınızda hissettiriyor.

    İncinin doğallığını ilham verici tasarımıyla birleştiren Fine Pearl Pera, lezzetli ikramlarınıza, keyifli bir sunum imkânı sağlıyor. Bahçenizde, terasınızda ya da balkonunuzda Fine Pearl Pera ile kuracağınız sofralar yazın neşesini evinize taşıyor.

    Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, dostlarınızla paylaşmaktan keyif alacağınız sofralara, incinin zarafetini taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.