DOLAR 32,5518
EURO 34,9283
ALTIN 2444,645
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karar Ver, raflarda yerini aldı

    Karar Ver, raflarda yerini aldı
    23.02.2017
    A+
    A-

    New York Times Bestseller’de yer alan Steve McClatchy’ın “Karar Ver” kitabı, Sola Yayınları etiketi ile raflarda yerini aldı.

    “Karar Ver” okurların hedeflerine ulaşmayı engelleyen bütün mazeretleri, gerekçeleri ve akla uygun hâle getirmeleri anlamalarını kolaylaştırıyor. Başarıya doğru kararları etkin hâle getirebilmek için yeterli zaman sağlayan mantıklı, pratik ve kalıcı bir yol haritası sunan kitapta, hedefleri gerçekleştirme yolundaki zorluk ve karmaşaların üstesinden gelmek için gerekli olan becerileri, düşünceleri ve taktikleri anlatılıyor.

    Her gün Fortune 1000’de yer alan liderlerle çalışarak onların olağanüstü performans seviyelerine ulaşmalarını sağlayan Steve McClatchy, “Karar Ver” kitabında karmaşıklıkları ve mazeretleri kolayca anlayıp sadece bir tek şeyi değiştirerek nasıl gerçek kazanımlar elde etmeye başlayacağınızı gösteriyor: Karar verme şekliniz!

    Kitap sonunda okurları 3 basit şeyi değiştirmeye yönlendiren bir yolculuğa çıkarıyor: Önceliklendirme, Planlama ve Planı Gerçekleştirme. Üç basit şeyi yapma şeklini, yaşamın mevcut gerçekliğini ve kalitesinin nasıl direkt sonucu olduğunu daha iyi anlayacak olan okurlar, ayrıca aşağıdakileri de nasıl yapacaklarını öğrenecekler:

    • Daha iyi sonuçlar almak için daha iyi kararlar vermek.
    • Daha kısa sürede daha fazla şey yapmak.
    • E-posta bağımlılığına son verip odaklanmak.
    • İki dakikalık bölünme için iki dakika ayırmak.
    • Ertelemeyi lehinize kullanmak.
    • Düzenli olmak ve böylece neye ihtiyacınız olduğunu anlamak için daha az zaman harcamak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.