DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karşınızda Jordan ve Vogue’nin ilk işbirliği

    Karşınızda Jordan ve Vogue’nin ilk işbirliği
    13.07.2018
    A+
    A-

    Vogue dergisinin efsanevi direktörü Anna Wintour’un editörlük veya yaratıcılık konusunda onayı verirken kullandığı “Anna Wintour Okay” anlamına gelen “AWOK” parafı, Jordan’ın iki ikonik siluetiyle bir araya geliyor.

    AJI Zip AWOK, kolej kırmızısı ve krem renk alternatiflerini barındırıyor. Ayakkabının ultra yumuşak üst deri kısmında yer alan kalın bir metal fermuar “Edited by Vogue” ve Nike Air etiketiyle vurgulanıyor. AWOK imzası ise ayakkabının taban ve dil bölümlerinde yerini alıyor.

    Anna’nın imza görünümünü oluşturan takım elbise ve gözlüklerinden esinlenen AJIII SE AWOK, ana malzeme olarak kullanılan tüvit kumaşıyla topuk bölümünde AWOK imzasından oluşuyor. Koleksiyondaki bu parçada siyah ve kırmızı renkler kullanılıyor.

    Her iki ayakkabı da iki süet kese ve “Edited by Vogue” anahtarlıklı bir premium kutuyla birlikte Eylül ayında seçkin noktalarda satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.