DOLAR 32,3731
EURO 35,0661
ALTIN 2326,364
BIST 9100,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo’da anne babalar ‘Ben Ne Söylerim Çocuğum Ne Anlar?’ diyecek

    KidzMondo’da anne babalar ‘Ben Ne Söylerim Çocuğum Ne Anlar?’ diyecek
    29.10.2018
    A+
    A-

    Ebeveynlik, çoğunlukla anne ve babaların içgüdülerine ya da kendi çocukluk ve ilk gençlik deneyimlerine dayanarak ortaya çıkan bir ilişkiler bütünü. İçgüdüler ve deneyimler, çocuklarla sağlıklı bir ilişki kurmak için çok önemli ancak her zaman yeterli olmuyor.

    Ebeveynler daha önce deneyimlemedikleri yaklaşımlara hazırlıklı olsunlar, çocuklarını yeterince anlayabilsin ve sağlıklı iletişim kurabilsinler diye Türkiye’nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo’da bu kez eğlenirken öğrenme sırası ebeveynlerde! Pedagog Gözde Erdoğan ile birlikte ‘Ben Ne Söylerim Çocuğum Ne Anlar?’ etkinliği kapsamındaanne babalar, dengeli bir ebeveyn-çocuk ilişkisi kurabilmenin yollarını interaktif bir ortamda deneyimleyebilecekler.

    KidzMondo tiyatro sahnesinde düzenlenecek olan deneyime dayalı ebeveyn farkındalık atölyelerinde anne babalar, çocuklarıyla doğru iletişim kurabilmeye çalışacak ve kendilerini onların yerine koyabilmeyi deneyecekler.

    ‘Ben Ne Söylerim Çocuğum Ne Anlar?’ etkinliği kapsamında gerçekleşecek ‘Müzikle Tanışma”, “Rol Kağıtları ile Empati Oyunu”, “-Mış Gibi Ebeveynlik’ atölyelerinde ebeveynler; çocuklarıyla yaşadıkları negatif olayları pozitife çevirmeyi öğrenecek, çocuklarla doğru iletişim kurabilme yollarını tecrübe edecekler.

    Pedagog Gözde Erdoğan’ın ebeveynleri değerlendirip ‘Özel Katılım Sertifikası’ vereceği “KidzMondo Ben Ne Söylerim Çocuğum Ne Anlar?’ etkinliği 4 Kasım Pazar günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik, ebeveynlerin katılımına ücretsiz olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.