DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Klasik mobilya üstadından çağdaş dokunuşlar: Contemporary Koleksiyonu

    Klasik mobilya üstadından çağdaş dokunuşlar: Contemporary Koleksiyonu
    06.09.2017
    A+
    A-

    Devir değişiyor… Yaşam tarzlarıyla birlikte ev dekorasyon anlayışı da değişiyor. Artık daha fonksiyonel, kullanışlı, konforlu ve ev için değil kendisi için; yaşayacağı, kendini bulacağı ve kendini ait hissedeceği mekânlar için mobilya seçimi yapan nesiller geliyor.

    Bu değişim ve beğenilerdeki farklılaşmanın Fatih Kıral mobilya için tek bir anlamı var: Contemporary koleksiyonlar. Ya da hayal gücü ve yaratıcılığın el ele ilerlediği modern ve çağın beklentilerini yakalayan tasarımlar…

    Mobilyacılık geçmişi 150 yıl öncesine uzanan Kıral ailesinin 1980’den bu yana Fatih Kıral markasıyla var olma sebebi de bu: Nesillerin nabzını tutarken, değişen beklentileri karşılayabilme becerisi. Contemporary koleksiyonlar da bunun somut bir göstergesi. Klasik tasarımları tercih eden her zaman Fatih Kıral’da aradığını fazlasıyla bulur. Modern dokunuşlar arayanların ise başka bir adres aramasına gerek yok.

    Bizimle birlikte evlerimiz, yaşam anlayışımız ve mobilya zevklerimiz de evrim geçiriyor, değişiyor. Fatih Kıral da bu değişimin yakın takipçilerinden… O yüzden klasik mobilyaların yanında Contemporary koleksiyonuyla da tüm zevklere ve tüm evlere, tıpkı dün olduğu gibi bugün de Fatih Kıral tasarımları gerekiyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.