DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kolaysa Sen Yap Yeni Bölümü ile Cuma Akşamı TRT1’de!

    Kolaysa Sen Yap Yeni Bölümü ile Cuma Akşamı TRT1’de!
    20.07.2017
    A+
    A-

    TRT1’in sevilen programı ‘Kolaysa Sen Yap’ Cuma günü saat 23.15’de yeni bölümü ile TRT1 Ekranında olacak.

    Basın Bülteni 20 Temmuz 2017

    Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı ‘Kolaysa Sen Yap’, 21 Temmuz Cuma günü yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

    Cuma gecesi yayınlanan ‘Kolaysa Sen Yap’ da dikkat ve beceri gerektiren oyunlar oynanırken aynı zamanda yarışmacıların sorulan soruları cevaplanması isteniyor.

    Yeni Bölümde Neler Olacak?

    21 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap’ın yeni bölümünde ‘’Harekat’’ ve ‘’Lazlar’’ ekibinin kıyasıya rekabetine tanıklık edeceğiz. 3 etap oyun ve bir final oyununun yer aldığı, 75 dakika süren programın 31. bölümünde yarışmacı ekipleri sırasıyla Kaygan Zemin Sumosu, Balık Tutma, Koşu Bandından Uçma oyunlarında yarışacak. Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı almış olan ekip finalde Kafadan Kafaya Su oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

    Aşırı dozda eğlence, heyecan ve aktivite içeren ‘Kolaysa Sen Yap’, 7’den 70’e bütün aileyi güldüren ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir’in sunumu ile çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yapımcılığı Fiyaka Film Prodüksiyon tarafından yapılan yarışmanın format tasarımı Mustafa H. Öztürk’e ait olurken başvurular www.kolaysasenyap.tv adresinden yapılabiliyor.

    ‘Kolaysa Sen Yap’ Künye

    Yapımcı: Fiyaka Film Prodüksiyon (www.fiyaka.com.trt)

    Genel Yönetmen ve Format Tasarım: Mustafa H. Öztürk

    Yapımcı: Salih Kurt – Mustafa H. Öztürk

    Yönetmen: Nihal Ağırbaş

    Süre: 60 – 75 dk.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.