DOLAR 32,6004
EURO 34,8079
ALTIN 2488,362
BIST 9464,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Köpek dostu oteller

    Köpek dostu oteller
    19.11.2017
    A+
    A-

    Köpekler, sevimli olduğu kadar bizlerin en değerli dostlarıdır da. Nereye gidersek onları da yanımızda götürmek isteriz. Özellikle de seyahatlere çıktığımızda onları geride bırakmak oldukça zor gelir.

    Hotels.com™ sevimli dostlarınızla seyahat etmek istediğinizde hem birlikte konaklayabileceğiniz hem de onların gerçek bir özenle ağırlandığı köpek dostu otelleri sizler için bir araya getirdi.

    Köğeğiniz için bir SPA’ya ne dersiniz?
    Köpeğinizle birlikte Whitby’deki lüks Raithwaite Estate Hotel’de Nork Yorkshire’un ilk ve tek köpek spa’sında konaklayabilirsiniz. Çeşitli tedavi ve terapilerle köpeğinizin rahat, enerjik ve canlandırıcı hissetmesinin garanti edildiği bu otelde, köpeklerinin rahat bir ortamda bakıldığından emin olarak köpek sahipleri küçük dostlarından uzakta keyifli bir akşam da geçirebilirler.

    Raithwaite Estate ’de oda fiyatları gecelik 473 TL’den başlıyor

    “Yappy Hour”: Köpeğiniz en seveceği saatler


    Kaliforniya San Diego’daki, Hotel Del Coronado, kısa bir süre önce tesislerini evcil hayvanları, özellikle de köpekleri ağırlamak üzere genişletti. Otel, akşamüstleri 16.00-17.00 saatleri arasında düzenlediği haftalık Yappy Hour etkinliklerinde köpeklerin ücretsiz sunulan ‘yappatizer’ların (organik gurme köpek atıştırmalıkları) tadını çıkarmalarını sağlarken; köpek sahiplerine de Köpek Tüyleri, Tazı veya Tuzluk gibi evcil hayvan temalı içecekleri sunuyor.

     

    Hotel Del Coronado ’da oda fiyatları gecelik 1.297 TL’den başlıyor

    Bir Cavalier King Charles Spaniel için uygun bir yemek

    Sahip olduğu spa’sı, iki restoranı ve köpeğinizi mutluluktan ‘havlatacak’ yiyecek deneyimiyle Cliveden bir Loved by Guests oteli. Özel olarak oluşturulan ‘Köpek Mönüsü’, aralarında tavada kızartılmış tavuk parçaları ile pirinç veya fileto biftek ile pilavdan oluşan; hafif sos ile lezzetlendirilip yumuşatılmış yemekleriyle küçük dostunuzun en iyi mutfağın tadını çıkarmasını sağlıyor.

    Cliveden’da oda fiyatları gecelik 2.510 TL’den başlıyor

    Şımartılmış köpekler in mükemmel bir seçim

    Ritz Carlton, lüksleri seven köpekler için mükemmel bir ‘köpek krallığı’.

    Köpek dostu bu özel otel, konuklarının otele girişiyle birlikte sevimli dostlarınızın el boyaması kaseler, peluş köpek yatağı, çiğneme oyuncağı, özel ‘doggie menü’sü, Köpek Yürüyüşü Yol Haritası, köpek atık poşetleri ve yappy club kartını içeren lüks köpek bir programı deneyimlesini sağlıyor. Köpeğiniz için daha fazla ne isteyebilirsiniz ki?

     

    The Ritz-Carlton, Laguna Niguel ‘de oda fiyatları gecelik 1.965 TL’den başlıyor.

    Köpeğinizle tarihin derinliklerinde bir gezintiye çıkın

    Paris’te bulunan büyük Le Meurice sadece lüks değil; aynı zamanda da hayvan dostu olan otellerden. Otelin ambleminin arkasında yatan tarih yanında amblemde yer alan bir çift tazı otelin hayvanlara gösterilen konukseverliğin bir gelenek olduğunun da simgesi. Otel köpeklerinizi lüks bir evcil hayvan sepeti, özel tasarım bir kase ve aynı zamanda köpeğinizi Tuileries Bahçesi’nde büyük bir keyifle dolaştıracak bakıcıyla karşılıyor.

     

    Le Meurice’de oda fiyatları gecelik 3.310 TL’den başlıyor. *
    Dört ayaklı sevimli dostunuzla hep hatırlayacağınız bir kaçamak mı yapmak istiyorsunuz? Anında kazanmak için Hotels.com Rewards’a üye olun; 10 gece topladığınızda sevimli dostunuzla daha fazla zaman geçirebileceğiniz bir ödül gecesi kazanın. *

    * Ücretsiz gecelere vergiler ve ücretler dahil değildir. Ücretsiz gecenin değeri, toplanan 10 gecenin ortalama fiyatıdır. Kayıt ve rezervasyon;www. hotels. com web sitesinin yanı sıra Apple Store ve Google Play’den indirebilen hotels.com uygulamasından da yapılabilir.

    **Gizli Fiyatlar; Hotels.com uygulaması kullanıcıları, Hotels.com Ödüller programı üyeleri ve Hotels.com web sitesine e-posta ile abone olanlar içindir. Gizli Fiyatlar, arama sonuçlarınızda “Gizli Fiyatınız” bandının bulunduğu yerde gözükür. Sadece seçili otellerde ve seçili tarihlerde geçerlidir. Şartlara ve koşullara tabidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.