DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kumport 40’ıncı yılını görkemli bir geceyle kutladı

    Kumport 40’ıncı yılını görkemli bir geceyle kutladı
    09.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük üç limanı arasında yer alan Kumport, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirdiği gala yemeği ile iş ortaklarına ve müşterilerine sahne şovları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede konuşma yapan Özgür Soy, Kumport’un 40. yılını kutlamanın gururunu ve sevincini yaşadıklarını ifade etti.

    Ekonominin önemli kollarından limancılık sektöründe faaliyet gösteren Kumport, başta İstanbul olmak üzere özellikle Marmara Bölgesi’nden Karadeniz’e kıyısı olan ülkelere uzanan geniş bir bölgenin liman ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çırağan Sarayı’nda, müşterileri ve iş ortaklarına keyifli bir gece organize eden Kumport, 40. yılını gala yemeği ile kutladı.

    Gecede konuşan Kumport CEO’su Özgür Soy, “Bugün burada Kumport Limanı’mızın 40. yılını kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Çevreye ve insana saygılı olma anlayışından yola çıkarak, gelecek nesillere, daha yaşanılabilir bir dünya bırakma hedefimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sürdürebilir olması için fazlasıyla gayret gösteriyoruz. 40 yılın getirdiği tecrübe ve uzmanlıkla sektörümüzü daha ileri taşıyacağımıza inanıyoruz. Kumport olarak 3 fazda tanımladığımız büyüme stratejisinin önemli bir aşamasını oluşturan ve 50 milyon dolarlık yatırımın önemli halkası 10 adet vinç limanımıza ulaştı. Bu yatırımla birlikte toplam 9 adet rıhtım vinci ile 20 bin TEU ve üzerindeki yeni nesil mega gemileri ağırlarken, 28 adet saha vinci ile de saha operasyon verimliliklerini daha iyiye taşımayı hedefliyoruz.” dedi. Konuşmalarını sonlandırırken Kumport’un çalışanlarına teşekkür eden Soy, Kumport limanını yenilikçi teknolojilerle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek, sektöre her daim öncülük etmeyi hedeflediklerini de ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.