DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kürk Mantolu Madonna D&R’a özel yeniden tasarlandı

    Kürk Mantolu Madonna D&R’a özel yeniden tasarlandı
    07.08.2018
    A+
    A-

    Çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan, Türk edebiyat tarihinin en önemli yazarlarından Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri “Kürk Mantolu Madonna” Yapı Kredi Yayınları tarafından D&R’a özel farklı kapak görseli ve baskısıyla raflardaki yerini aldı.

    Türk edebiyatının usta isimlerinden Sabahattin Ali’nin dünyada birçok dile çevrilen önemli eseri “Kürk Mantolu Madonna” çok özel bir tasarımla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’a özel ayrıcalıklarıyla satışa sunulmaya başladı.

    Tüm kuşakların severek okuduğu roman, D&R için yeniden tasarlanan özel farklı kapak görseli, cilt bezi yüzeyive baskısıyla sadece D&R mağazalarında ve www. dr. com. tr’de kitap severleri bekliyor.

    Kürk Mantolu Madonna romanında Maria Puder ve Raif Efendi’nin aşkını anlatan Sabahattin Ali, Raif Efendi’nin kendisiyle olan içsel yolculuğunu aşk ile birleştirerek okuyucuya sunuyor.

    İlk baskı tarihi olan 1943 yılından itibaren tüm kuşakların severek okuduğu eser modern klasikler alanında birçok ödüle sahip. D&R için hazırlanan yeni tasarımıyla okurlarla buluşacak olan “Kürk Mantolu Madonna”; düzenin sildiği kişiliklere yaşamın uçuculuğuna ve aşkın olanaksızlığına dair, yanıtlanması zor sorular soruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.