DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı 4. dönem ön kayıtları başladı

    Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı 4. dönem ön kayıtları başladı
    09.07.2018
    A+
    A-

    TEİD Akademi’nin Kurumsal Etik ve Uyum Sertifika Programı 2018 güz dönemi için ön kayıtlar başladı. İş dünyası ve akademik çevrelerden Etik ve Uyum Yönetimi uzmanlarının eğitim verdiği sertifika programına katılanlar, uluslararası standartlarla uyumlu “Kurumsal Etik ve Uyum Yöneticisi” sertifikasına sahip olacak.

    TEİD Akademi tarafından düzenlenen ve bugüne kadar 3 dönemiyle toplam 65 mezun veren “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” sertifika programının 4. dönemi 2018’in sonbaharında gerçekleşecek. Hazırlıkları başlayan programın ön kayıtları açıldı.

    TEİD‘in Etik ve Uyum Yönetimi Sertifika Programı‘na hukuk müşavirleri ve avukatlar, uyum yöneticileri, etik ve uyum konusunda uzmanlaşmak isteyen yöneticiler, iç denetim departmanı çalışanları ve denetçiler, insan kaynakları departmanı çalışanları, kurumsal iletişim departmanı çalışanları, satış ve pazarlama uzmanları, üst düzey yöneticiler ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor.

    Dünya standartlarında sertifika programı

    TEİD Genel Sekreteri Neslihan Yakal, sertifika programından 2018 bahar döneminde 24 katılımcının mezun olduğunu, geçen iki dönemle birlikte Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi sertifika programının 65 mezun verdiğini kaydetti. Yakal, ilki 2016 ve ikincisi 2017’de yapılan ve Etik ve Uyum Yöneticilerine yönelik Türkiye’nin tek sertifika programı olma özelliği taşıyan programın, iş dünyası ve akademik dünyadan eğitmenlerle gerçekleştirildiğini belirtti.

    Programın Etik ve Uyum Yöneticisinin günlük hayattaki gereksinimlerine ve şirketlerin bu pozisyondaki yöneticilerinden beklentilerine göre hazırlandığını ifade eden Yakal, “Yurtdışındaki başlıca sertifika programlarından esinlenerek inovasyon odaklı tasarlanan “Etik ve Uyum 4.0“ sertifika programı, katılımcılarının hem Türkiye‘de hem de yurtdışında Etik ve Uyum Yöneticisi olarak çalışabilmelerini amaçlıyor“ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.