DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    La Petite Maison menüsü ile akşamüstü çay saatleri lezzet şölenine dönüşüyor

    La Petite Maison menüsü ile akşamüstü çay saatleri lezzet şölenine dönüşüyor
    05.07.2018
    A+
    A-

    Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından lezzetleri yaratıcı yorumlarla sunan La Petite Maison, misafirlerini özgün patisserie menüsü ile akşamüstü molasına davet ediyor. Executive Şef Moreno Polverini’nin dokunuşları ile özenle hazırlanan klasik Fransız patisserie ürünleri sadece lezzetleri ile değil sunumları ile de iddialı.

    Bizans dönemi mimarisinden esinlenen ve mantar şekli ile bilinen ‘Rum Baba’ tatlısı,misafirlere alışıldık tatlı lezzetlerinden fazlasını sunuyor. Mevsimsel meyvelerle hazırlanan ‘Rum Baba’ kumkuat ve limonun ferah aroması ile özellikle yaz ayları için ideal bir seçenek.

    La Petite Maison’un özek reçeteleri ile hazırlanan ‘Fıstıklı Cheesecake’‘Unsuz Kestaneli Pasta’, ‘Paris Brest’, ‘Çarkıfelek Meyveli Jöle’‘Opera’ ve ‘Meyveli Tart’nın yanı sıra ‘Hindistan Cevizli Ekler’ ve ‘Beyaz Çikolatalı Vişneli Ekler’ de akşamüzeri molalarınıza lezzet katıyor.

    Burada herkes ünlüdür!” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerine rahat ve samimi ortamında eşsiz deneyimler yaşatan La Petite Maison, “Patisserie” lezzetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

    La Petite Maison İstinyePark

    0212 232 02 32

    Pınar Mahallesi, Katar Caddesi No:73, 34460 Sarıyer/İstanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.