DOLAR 32,5029
EURO 34,7505
ALTIN 2489,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’de sıcacık pelüş trendi

    LC Waikiki’de sıcacık pelüş trendi
    11.10.2019
    A+
    A-

    LC Waikiki, kışı sıcak karşılarken modayı da takip etmek isteyenler için hazırladığı rengarenk pelüş tasarımları müşterilerinin beğenisine sunuyor.

    LC Waikiki’nin soğuk havalara karşı hazırladığı pelüş ürünler, tarz katan monttan çantaya bereden çoraba kadar uzanıyor. Geniş ürün yelpazesi sunan ürünler, giyildiğinde hem sıcacık hem de yumuşacık bir his veriyor.

    Sezonun trendi pelüş modasını evde ya da sokakta yakından takip etmek isteyenler için birbirinden şık seçenekler sunan LC Waikiki, kürklü montları, pelüş bel ve sırt çantaları, tüylü bereleriyle dikkat çekiyor. Pembe, mavi ve grinin en soft tonlarıyla yer aldığı montların yanı sıra son zamanların öne çıkan modası neonlar da dikkatleri üzerinde toplamak isteyenler için mağazalarda yerini alıyor.

    LC Waikiki sıcacık uykular için de pelüş pijama koleksiyonunu müşterilerine sunuyor. Esprili, şapkalı tulumlar; kulaklı pançolar soğuk kış gecelerine eğlence katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.