DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Letoon Sport Yönetim Kurulu Başkanı Cuman Aslan’dan 60.000 gence altın öğüt

    Letoon Sport Yönetim Kurulu Başkanı Cuman Aslan’dan 60.000 gence altın öğüt
    11.07.2017
    A+
    A-

    Okulların kapanmasıyla birlikte Türkiye genelinde 16 yaş üstü 60.000 öğrenci yaz tatiline girdi. Yaz aylarını tatil yaparak geçirme fırsatı bulamayan öğrencilerin, bu değerli dönemi staj yaparak geçirmesinin gelecekteki kariyerlerine çok önemli katkı sağlayacağını söyleyen Letoon Sport Yönetim Kurulu Başkanı Cuman Aslan “Erken yaşta kazanılan deneyimler ileriki yıllar için altın fırsat. İyi bir yabancı dil ve kendi aile ortamları dışında bir işyerinde insan, çevre ve para ilişkisini çözmek çocukların geleceği için çok değerli” dedi.

    Babasının ticaretle uğraşması sebebiyle farklı sektörlerde çalışma fırsatı bulan Letoon Yönetim Kurulu Başkanı Cuman Aslan, erken yaşta farklı sektörleri deneyimlemenin yapacağı iş seçiminde kendisine önemli avantajlar sağladığını belirterek gençlere tavsiyelerde bulundu. Çırak olarak girdiği işyerinde Arapça bildiği için 11 yaşında tercüman olarak değerlendirilen Cuman Aslan, “Herkesin bir yeteneği, ilgi alanı var. Önemli olan çocuklarımızda var olan veya yatkın oldukları alanları belirleyerek onların hayatlarında sıçrama yaratmak. Staj, çıraklık adına her ne diyorsak çocukta empati ve gelişim sağlayan deneyimler. Bunlar ömür boyu unutulmuyor ve erken başlayan bir iş hayatı insana çok farklı vizyon kazandırıyor. Yaz tatilinde tatil fırsatı bulamayan gençlerin kendilerine yatırım yapmalarını, en az bir yabancı dili iyi bir şekilde öğrenmelerini ve çalışmalarını öneririm” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.