DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s klasiği Trucker ceketleri ile tarzını yansıtın

    Levi’s klasiği Trucker ceketleri ile tarzını yansıtın
    22.03.2017
    A+
    A-

    Her yaşa ve tarza hitap eden, gerçek bir Levi’s® klasiği olan Trucker Ceketler, ilkbahar sezonunda denimseverlerin vazgeçilmezi oluyor.

    Yeni trend ve akımlarla her dönem yenilenerek ön planda kalan Levi’s®, ikonik Trucker ile daha sıcak bir mevsim için mükemmel bir alternatif sunuyor. Trucker, sahip olduğu özgün ve zengin geçmişi ile denim tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

    Kesimi ve kumaş detaylarıyla fark yaratan Trucker Ceketler, Levi’s®’ın zamansız şıklığını yansıtıyor. Orijinal 501®, 501® Skinny ve 505™C ile kombinlenebilen Trucker Ceketler; Levi’s® klasiği cepli tişörtler, sweatshirtler, Western gömlekler, Batwing logolu sweatshitler ve ikonik Batwing t-shirtler ile de uyumlu bir görüntü yakalıyor. Gündüzden geceye rahatlıkla kullanabileceğiniz Trucker Ceketler, serin bahar aylarının en büyük kurtarıcısı oluyor.

    Benzersiz şıklık vaat eden Levi’s® Trucker modelleri; ilkbahar sezonunda da gardıroplarda yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.