DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lezita Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda yenilikçi ürünleriyle ilgi odağı oldu

    Lezita Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda yenilikçi ürünleriyle ilgi odağı oldu
    20.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen piliç eti markalarından Lezita, bu yıl ‘Değer’ temasıyla 11.’si gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda yenilikçi, besleyici ve pratik ürünlerini tanıttı.

    Abalıoğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren piliç eti markası Lezita, organize gıda perakendesinin zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen markalarını buluşturan Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda Türkiye’nin perakende devleri ile bir araya geldi. Lezita, 17-18 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda açtığı stantta; Lezita Aç Ye Izgara Dilimli Piliç Fileto ve Lezita Çıtır Kova ürünlerinin yanı sıra yenilenen marka kimliği ile ilgili bilgi verdi. Şef Eyüp Kemal Sevinç, Lezita standında markanın yenilikçi ürünlerini anlatırken, Lezita ürünleriyle yemekler hazırladı.

    Abalıoğlu Gıda İş Ünitesi Genel Müdürü Mustafa Özdil, bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nın, yerel zincirler ile ürün ve hizmet sağlayıcılar arasında işbirliği fırsatları yarattığını, sektöre özel çözümler geliştirme ve katma değer sağlama anlamında önemli bir platform olduğunu söyledi. Fuarın bu yıl “Değer” temasıyla düzenlendiğini dile getiren Özdil, “Sürekli gelişim ve değişim ilkesini benimseyen bir kurum olarak herkesin iyi beslenebilmesini sağlama misyonumuz doğrultusunda pratik çözümlerle de iyi beslenilebileceğini göstererek tüketicilerimizin hayatına değer katıyoruz” diye konuştu.

    İşlenmiş piliç eti sektörünün lideri olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Özdil sözlerine şöyle devam etti: “Tüketicilerden ilham alarak geliştirdiğimiz, hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlerimizle insanlara lezzetli ve pratik çözümler sunuyoruz. İnsanların protein ihtiyacını en ulaşılabilir şekilde karşılayabilmesi için çalışıyoruz.Herkesin iyi beslenebilmesi için AR-GE’ye büyük önem veriyoruz. Dünyadaki en yeni trendleri ve tüketici ihtiyaçlarını yakından takip ederek modern şehir hayatının problemi olan iyi beslenme ihtiyacının önündeki bariyerleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Lezita Aç Ye Izgara Dilimli Piliç Fileto ve Lezita Çıtır Kova ürünlerimiz de bu çabamızın en yeni meyveleri.”

    Günlük protein ihtiyacının neredeyse yarısından fazlasını karşılıyor

    Stantta Lezita’nın besleyici ve pratik ürünleriyle ilgili bilgi veren Şef Eyüp Kemal Sevinç,“Lezita Aç Ye Izgara Dilimli Piliç Fileto’da, özenle seçilen %100 piliç göğüs etleri ızgara izi ve lezzeti verilerek pişirildikten sonra dilimleniyor ve 120 gramlık kolay açılabilen pratik paketlerle tüketicilere sunuluyor. Türkiye’de ilk ve tek olduğunu söyleyebiliriz. Kullanım alanı çok geniş olan Lezita Aç Ye tercihe göre soğuk ya da sıcak olarak tüketilebiliyor ve salatalara, sandviçlere, makarnalara, sulu yemeklere, mezelere çok yakışıyor. Bir paket Lezita Aç Ye, günlük protein ihtiyacının neredeyse yarısından fazlasını karşılıyor. Bu ürün ızgara keyfini en pratik halde sunuyor.

    Lezita Çıtır Kova’da ise bir kova dolusu Çıtır Kaplamalı tavuk parçaları sunuluyor. Besleyici ve protein değeri yüksek bu yenilikçi ürünün en önemli özelliği fırında bile çıtır çıtır olması. Yani artık çıtır tavuk keyfi için fritöz tek alternatif değil. Lezita Çıtır Kova hem çok lezzetli hem de besleyici bir atıştırmalık seçeneği sunuyor” dedi.

    Binlerce paydaş bir araya geldi

    Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen ve organize gıda perakendesinin zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen markalarını bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden sektöre hizmet sunan firmalara kadar binlerce paydaş bir araya geldi. 300 markanın yeni ürün, çözüm ve hizmetlerini tanıttığı Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda 26 konuşmacı perakende sektöründeki güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaşıp, gelecek hedeflerinin belirlenmesi için ışık tuttu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.