Markalı konut sektöründe adından söz ettiren  Luxera Gayrimenkul, Bağcılar-Mahmutbey TEM Otoyolu’na yakın noktada yükselen “Luxera Meydan” projesini ön  satışa sundu.
Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan proje, konut alıcılarına zengin sosyal donatıların yanı sıra kolay ulaşım avantajı da sunuyor.

RAMAZAN TAŞ: YATIRIMCILAR KISA SÜREDE YÜKSEK KAZANÇ SAĞLAYACAK

Bölgenin en değerli projesine imza attıklarını söyleyen Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş “Luxera Meydan projemiz, eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı sıra AVM ve üniversite kampüslerinin bulunduğu bölgede yer alıyor. Üç farklı metro hattının yanı başında konumlandırdığımız Luxera Meydan’da yatırımcılara lokasyon avantajı sunuyoruz. Projemizde 1+1 dairelerimiz 333 bin TL’den başlıyor. Gelecek vadeden projemize yatırım yapanlar kısa sürede yüksek kazanç sağlayacak’’ dedi.

 

HER ZEVKE HİTAP EDEN DAİRELER

200 milyon TL’lik yatırım bedeli hayata geçen ve yüksek standartlarda yaşam vadeden Luxera Meydan’da 242 daire ile 50 ticari ünite yer alıyor. Yüksek tavanlı ve ferah 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 72 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Her zevke hitap eden ve modern mimariyle tasarlanan daireler 333 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

2 katlı çarşısıyla bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde planlanan 50 ticari ünite de iş ve yaşam merkezi konseptinde hayata geçen Luxera Meydan’da alıcılara sunuluyor. Konforlu yaşam alanlarının yer aldığı projede ayrıca; çocuk oyun parkları, spor alanları, oyun salonu, sinema odası ve kütüphane gibi birçok ayrıcalık bir arada bulunuyor.

LANSMAN ÖNCESİ AVANTAJLI FİYATLAR

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Aile öncelikli yüksek standartlarda yaşam alanlarının yer aldığı projede yatırımcı, esnek ödeme seçenekleri ile konut sahibi olabiliyor. Projede kişiye özel ödeme planı 24 ay vade farksız ödeme seçeneği de yer alıyor.

3 METRO HATTINA KOMŞU   

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Luxera Meydan, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Bölgenin iki önemli caddesi olan Mahmutbey  ve Maslak Caddelerinin kesiştiği noktadaki konumu ile 3 farklı Metro istasyonunun yanı sıra toplu taşıma araçlarıyla alternatifler sunan Luxera Meydan, ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havalimanı gibi önemli yatırımların çevrelendiği bölgede yükseliyor.

Projenin önünden geçen Metro Hattı ile lokasyon avantajı sunan proje, E-5’e 6 dakika, TEM otoyoluna 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 7 dakikalık mesafede bulunuyor. İnşa çalışmalarına başlanılan projede teslimler Aralık 2019’de yapılacak.

419 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Bahçelievler – Yenibosna’da konumlanan Luxera Yenibosna; bünyesindeki 110 konut ve 4 bin metrekare ticari alanla bölgenin örnek projesi olmaya hazırlanıyor. 24 ay vade farksız ödeme seçeneğinin sunulduğu Luxera Yenibosna’da ayrıca kişiye özel ödeme planları da yer alıyor. Konut alıcılarına lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu Luxera Yenibosna’da 1+1 daireler 419 bin TL’den başlıyor.

Basın Ekspres yolunun yanı başında  yükselen proje, E-5 otoyoluna 3 dakika, TEM otoyolu ve Atatürk Havalimanı’na 4 dakikalık mesafesiyle yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.

Ağustos 2019’da teslimlerinin yapılacağı proje, lokasyonu itibarıyla hem yatırımcısına hem de oturumcusuna kazanç vadediyor.

Kaynak: Türkiye Gazeseti